reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hello!!
Ela, ale suuuper wiadomość, moje ogromne gratulacje!!!!!! dbaj o siebie teraz :) świetnie się czyta takie nowiny :D:D:D

Mayli, domyślam się, że masz mega stres, nic innego Ci nie pozostaje, jak czekać, trzymam mocno kciuki, ale na pewno wszystko będzie ok!!!!!!

reklama
Ela dbaj o siebie teraz!!!!!!!! ale fajnie, że coraz więcej dziewczyn fasolkuje i napewno wszystim się uda!!!! wierzę w to:-)

Mayli na pociesznie powiem Ci, że ja ostatnio miałam plmienia i wystaraszona byłam nieziemsko, dalej się boję i każda moja wizyta w WC jest stresem... za 7 dni idę na USG i gin powiedział, że wszystko się okażę bo powinno już być wszystko widać. Także ja się z każdym dniem stresuje i martwię czy będzie dobrze, mam za soba juz jedną poronioną ciążę i teraz jeszcze bardziej się martwię, ale to chyba taki już nasz los. Mówią, że ciąża jest pięknym stanem u kobiety ale nikt nie powiedział, że tyle ona zmartwień kosztuje. Będzie dobrze, musimy w to wierzyć!!

Dzięki dziewuszki,
Patrycjaa współczuję poronienia, to na pewno wyzwala w Tobie lęki, nie martw się plamieniami, na pewno będzie dobrze tak jak i u mnie, zobaczysz w przyszłym tygodniu będziemy się śmiały ze swoich strachów bo wszystko się skończy happy-endem.
Ela fajnie że zaciążyłaś za pierwszym razem, to musiało być zaskoczenie co?
Składałam już gratki na innych topikach ale jeszcze raz GRATULACJE:happy2::happy2:

A teraz przesyłamy fluidki fasolowe na inne Panie Staraczki bo jak już są 3 fasole to musi na was coś przejść przecież mówią ze to zaraźliwe:-D:-D

ja te fluidki łapie tylko coś mnie omijają.. :( ale jestem już po owu, z mężem działalismy, aż miło wiec teraz pozostaje tylko czekać ;))

mam nadzieję bo juz zwariować można. Na poczatku takie proste to się wydawalo: raz, ciach i dzidzia będzie.. a teraz?? uf..

mayli będzie wszystko dobrze,poczekajmy na betkę:)
zobaczymy,najważniejsze,że pęcherzyk jest!
wiem,łatwo się mówi,do kobiety ciężarnej" spokojnie, wyluzj" ale spróbuj jak najmniej mysleć o tym...będzie dobrze,bo musi....pyszczek do góry:-)

do staraczek :happy2: dziś przeczytałam coś interseującego. Pisałyście tu, że trzeba się kochać co 2 dni, a ja Wam zacytuję coś:

"Częste współżycie zmniejsza liczbę plemników w nasieniu, dlatego warto ograniczyć liczbę stosunków do jednego co 2-3 dni, z wyjątkiem okresu okołoowulacyjnego. Na dwa dni przed owulacją oraz w dniu owulacji warto kochać się częściej: codziennie lub kilka razy dziennie, stwierdzono bowiem, że poprawia to odsetek ciąż. Chociaż w ejakulacie jest wówczas mniej plemników, to stale odnawiany ich zapas ma znacznie większe szanse na wniknięcie do śluzu i zapłodnienie komórki jajowej."

Witam was dziewczyny jak tam dzisiaj u was???? Ja właśnie wstałam z łóżka leżałam nogami do góry bo mój mnie wymęczył dzisiaj. Mam nadzieje że po dzisiejszym seksie będzie w końcu fasolka i prezent na święta. Ja cały czas trzymam za was dziewczyny kciuki żeby się wam udało.:tak::tak::tak:

reklama
do staraczek :happy2: dziś przeczytałam coś interseującego. Pisałyście tu, że trzeba się kochać co 2 dni, a ja Wam zacytuję coś:

"Częste współżycie zmniejsza liczbę plemników w nasieniu, dlatego warto ograniczyć liczbę stosunków do jednego co 2-3 dni, z wyjątkiem okresu okołoowulacyjnego. Na dwa dni przed owulacją oraz w dniu owulacji warto kochać się częściej: codziennie lub kilka razy dziennie, stwierdzono bowiem, że poprawia to odsetek ciąż. Chociaż w ejakulacie jest wówczas mniej plemników, to stale odnawiany ich zapas ma znacznie większe szanse na wniknięcie do śluzu i zapłodnienie komórki jajowej."
No to trzeba działać ;))

Do góry