reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie lubię Was! zmotywowałyście mnie do opuszczenia forum i wzięcia się za porządki! blee! ja Wam jeszcze pokażę :)

A co do brzuchów- to ja mam nieznaczny wg mnie :) większy na wieczór, nie będę pokazywać ;p

reklama
a ja zaraz musze znow spadac do pracy a tak mi sie nie chce ale jak pomysle byle do 21 to jest ok bo weekendzik wolny na dodatek zle spalam bo mnie cale plecy bola od jutra mam brac lutke 2razy dziennie po 1 ciekawa jestem czy owu wogole była i czy w nia trafilismy w przyszłym mies bede miala testy owu bo jakos wczoraj sie tej paczki nie doczekalam wiec panienki do jutra

Kwiatuszku! I Ty Brutusie przeciwko ciężarówkom?!?!?!

Normalnie foch! I nie powiem wam jak dziś dowiem się na wizycie u gina czy mam chłopaka czy dziewczynę, ot co!!!!

Ale mi zdradzisz Ael, cóż to pod serduchem nosisz:)
Migiem ogarnęłam mieszkanie, ale teraz to sapie jak jakiś starszy Pan po przejściu 20 metrów.

HEj laseczki, powrocilam po przerwie... Laptop byl w naprawie.
AErleda widze ze juz polmetek i chyba badanie polowkowe sie szykuje co? JA bylam ostatnio i potwierdzil mi faceta, zdrowego superowego faceta.
Dziewczyny super brzuszki, patrzcie jak ten czas leci, tygodnie za tygodniami.
WSzystkim zycze samych II kreseczek.
Idziemy jutro na wesele, ciekawe czy wytrzymam, poki co czuje sie swietnie!

Big, no to życzę udanej zabawy :) najlepiej potańczyć się przy wolnych, dzidziuś polubi rytmiczne kołysanie :) a i gratuluję zdrowego chłopaka :) no ja to jeszcze poczekam na połówkowe... a ciekawa jestem czy to córeczka, czy synuś :) ale najważniejsze czy zdrowe :)

reklama
Dagne Tobie na priv na pewno napiszę :-)

Big połówkowe to chyba gin będzie mi robiła w czerwcu, z tego co zrozumiałam jak mi mówiła ostatnio.
Dziś wchodzę na klęczkach do gabinetu i błagać będę o usg. Poza tym muszę się naskarżyć na bóle podbrzusza, od czasu do czasu i taki skurcz nerwu przy łączeniu prawej nogi z brzuchem, jak się źle przekręcę albo za bardzo to bierze mnie ten skurcz, taki skurcz podobny jak ten nocny łydki.
Wyniki na szczęście mam wszystkie gicio. Dała mi 6 badań do zrobienia, mamuśka załatwiła mi skierowania na 30, więc nadprogramowo ale cóż niech będzie :p
I tak szczerze nie mogę się doczekać wizyty u giny, przed 14 wyjdę na spokojnie, rozmienię do niej pieniądze :-) i bydę pierwsza czekać w kolejce godzinę, ale pierwsza!

Big pokaż Ty brzuszek!!!

Do góry