reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha, przykro mi...Tule mocno, moze za bardzo wszystko przeżywasz, masz dużo stresów i stad takie niespodzianki z cyklem...???tydzień to troche długo jeżeli miałs wczesniej reguralne...

reklama
no właśnie mnie też to martwi :(:( dlatego musze hormony zbadać.. Stres jak zwykle..Teraz sesja i w ogóle ale nie czuje się jakoś bardziej zestresowana ;p

Ale słoneczko dziś piękne jest. Piękny dzień będzie ;) Heh, dziewczynki dołączam się do Waszych życzeń, a staraczkom życzę II kreseczek na teście ;)

Ale dziś miałam piękny sen... Śniło mi się, że jestem w ciąży i dzidzia się we mnie ruszała, łapałam za jej rączkę ;))) A tak w ogóle to Wam powiem, że mam najlepszego męża na świecie :p (chociaż i tak się nikt tutaj ze mną nie zgodzi) ;D Hahaha
Buziaki :*

Lovka ja się z Tobą zgadzam, tak dla przekory ;-)

witam Olcię nową staraczkę rozgość się :-)

Magd.a Dzięki Ci :))
gochaa Olcia Ja mam wizytę u ginka jutro. Może dowiem się czegoś ciekawego. Mam nadzieje, że w każdej z nas już mieszka mała fasolka, a my się niepotrzebnie stresujemy. Trzymam kciuki. Jak się coś nowego wydarzy to piszcie. Myślę o Was cały czas... :*

Mineralna Iwasek zaciążyła, donia.. najlepiej wejdz na Iwaskowy blog i tam masz wierszyk ;-) nie wiem na ktorej fasolce utknęłaś :-)

reklama
Do góry