reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynki, będę się żegnać. Jeszcze pogadam sobie z mężem na spokojnie w łóżku, a jutro dostanie przed pracą pyszne śniadanko do łóżka (od czasu do czasu można zaszaleć). Będę jutro ;) Papatki brzuchatki! I staraczki również :*
Dobranoc:D

reklama
Iwasku No taki jest i go nie zmienię :) Tym mnie zauroczył, że był inny niż wszyscy.
Oczywiście nie biorę tego do siebie, bo wiem, że to MY, a nie ja :D Ale przez to, że jest taki czuły, ja czuję, że bardzo mnie kocha, mimo wszystko. Trzymajcie się kochane :* Do jutra!

hej dziewczynki wczoraj nie mialam czasu do was zajrzec od rana do 21 w pracy bylam:/ wrocilam zmeczona jak nie wiem co ... dzis na 12 do pracy jutro na 8 a w sobote na 10:/
Moj ukochany sobie we wtorek leci do polski sam:/ a ja za to zostaje i pilnuje kasy hehe ale moj tato przyjezdza w dzien kiedy moj wyjezdza:) czas zmienic relacje rodzinne:) z zlych na dobre:) ten cykl mam stracony ze starankami i kolejne dwa nastepne napewno tez:p tata bedzie u nas spal na poczatku wiec ze staranek nici :p tata pewnie sie bedzie pytal kiedy ten jego wnuk sie w koncu pojawi:p a w tym cyklu pomijam juz co wczesniej pislam ze byl nie wypal :p to ani wczoraj ani przed wczoraj nie mialam ochoty na przytulanki a tu owulka mnie gonila:p ale delikanie sobie daje taki czas odpoczynku odloze cos pieniedzy popracuje troche planujemy sobie teraz dzialke kupic i jakis maly domek postawic ale to pewnie bedziemy na przyszly rok planowac teraz moj biega za autkiem jakims... i tak moze nawet lepiej sie dobrze ustatkowac od a do z i potem nie bedzie zadnych zastrzezen:) i moze dlatego do tego czasu nam nie wychodzilo ze mamy sie najpierw ustatkowac porzadnie.. wczoraj moj sobie dzwonil do swojego kuzyna i chrzesnicy. i jego kuzyn lozeczka dzieciece robi teraz ma urlop bo ich firma chyba podupada a moj di niego ze jak to on za dzieci sie bierze a on lozeczka mu nie zrobi i sie smiali

Zapomniala bym witam nasza nowa staraczke:)
gocha melduj co tam u ciebie @ jest czy II krechy??

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:-) piękny dzień się zapowiada, nie tylko ze względu na pogodę:D może się dzisiaj któraś dowie że będzie mamą, i to w dzień mamy!:tak:

hej kobietki :-)
witam nowe staraczki i zycze II w odpowiednim czasie no i bez spinania sie ;-)
Sil jak milo ze wrocilas :tak: dzidziek super!!!
gocha dawaj znac co i jak!!! a u mnie dzis 4 dzien bez dupka a mam dostac @ w ciagu 7. wiec czekam ale juz brzuch daje znac wiec...moze dzis
zmykam do pracy niestety wiec milego dnia
i wszystkiego najlepszego tym ktore juz dzien mamy swietuja :-)

Kochane, wszystkim, które juz pod sercem nosza swoje skarby składam najserdeczniejsze życzenia! Wasz pierwszy Dzień Mamy! Oby ciąza mijała spokojnie, w dobrej atmosferze a Maluchy rosły zdrowo:)

Gocha, a Ty jak tam? Melduj, bo ja znowu jak na szpilkach siedzie....Przyszła @ czy nie????

A ja siedze i mysle kiedy mogłam miec te owulacje... biorac pod uwage sluz to miałm tak mniej wiecej na koniec zeszłego tygodnia (troszke wg moich wyliczeń za wczesnie, no ale...) a od niedzieli/poniedziałku bolą mnie jajniki...jestem prawie pewna ze do tej pory te dwie rzeczy były w tym samym czasie, ewentualnie ból jajników utrzymywał się dzień/dwa dłużej...Kurde chyba jednak zmobilizuje się do mierzenia temperatury i zapisywania wszystkich objawów....

Ostatnia edycja:
Wszystkim mamusiom życzę najlepszego Dnia Mamy ! :-) pogłaskajcie brzuchy dziś od staraczek :-) ale nie za bardzo;-) żeby nie wywołać skurczy :-p

dla mnie to nie zbyt szczęśliwy dzień :-( bo swojej mamy nie mam obok :-(

reklama
@ nie ma i drugiej kreski też nie tak jak myślałam. Kurcze chyba mam coś z hormonami bo te plamienia i w ogóle coś nie tak ze mną. Zapisauje się do gina dzisiaj bo już tydzień się spóźnia..

Do góry