reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczęta!

Dziękować za życzonka, a ja życzę i tym zafasolkowanym i tym starającym się najlepszego z okazji Dnia Mamusi :-D

Jechać będę dziś do Wrocka a jutro już wizyta u gin!!! Jupiii!

A poza tym początek 19 tyg Jeeej! Nie wiem kiedy ten czas mi czmychnął, szok! :szok:

reklama
Właśnie, też dziękuję za życzenia, choć jakoś nie czuję się dziś na święto, za małe to moje Bobo :)

Mnie się zaczyna 12, kiedy to zleciało...

nu... ja za tydzień idę na genetyczne, a jeszcze się niedawno zastanawiałam, czy robić, i kiedy to będzie bo jeszcze tyyyyyyyyle czasu

Witam w tym wyjatkowym dniu dla naszych ciezaroweczek kochanych zycze wam duzo zdrowia i zeby te 9 miesiecy bylo wspanialym przezyciem i zeby dzidzia byla zdrowa ;-) a porod malo bolesny ;-)

a wszystkim przyszlym mama zycze II grubych kresek na tescie ;-)

u mnie nic nowego siedze w pracy mam juz dosyc ... a do 21 daleko ;-(

goocha przykro mi niesmutaj sie zobaczymy co gin powie dlaczego niema wrednej @ <przytulasek>

Widać, już musiałam się zaopatrzyć w spodnie ciążowe, kupiłam też parę bluzek.
Czuję się różnie. Wczoraj wieczorem np znów wymiotowałam, ale wczoraj miałam koszmarny dzień, bo rano, znaczy o 4 znowu miałam atak serduszkowy. Ale tak ogólnie to już coraz lepiej się czuję, wstawać mogę, więc i bóle ścięgien minęły. I nawet leki pomagają, bo już nie piecze i nie swędzi ;)

Silm, to wklej jakies zdjęcie rosnącego brzuszka, tak fajnie na nie sobie chociaż popatrzec:)

A mnie dzis strasznie jajnik boli...prawie jak w pierwszy dzien @...już sobie zdązylam wkrecić ze pewnie mi biedne jajeczko utkneło i przecisnąć się nie może i dlatego tak boli...i jak tak sobie o tym mysle to jeszcze bardziej boli:) Hi hihi oj ja głupia:p

Ostatnia edycja:
Po obiadku lecę się pokochać z mężusiem... Dla nas, a nie dla fasolki :) Mój kochany mąż je ziemniaki z sosikiem i kapustą i przyniósł sobie musztardę :/ Blee... Chyba On jest w ciąży :D Hah

reklama
Do góry