reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja narazie się cieszę że nie przytyłam - niech dzidzia wyczerpie te moje zapasy.
Magdalenko też na samym początku byłam taka niecierpliwa... Szczególnie nie mogłam się doczekać pierwszego USG i założenia karty ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
lovka moj ma 28 urodziny wtedy tez ma moj tata imieniny a 27 czerwca mamy 2 rocznice slubu i chialabym zeby do tego czasu udalo nam sie wiec teraz co 2 lub 3 dni sie przytulamy ;-) a termim @ powinien byc 13lub14czerwca wiec zobaczymy;-)
trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie zgadniecie co dzisiaj kupilam ;-) jogurt danio z lyzeczka gloda zaczepista jest ;-)

Ostatnia edycja:
lovka moj ma 28 urodziny wtedy tez ma moj tata imieniny a 27 czerwca mamy 2 rocznice slubu i chialabym zeby do tego czasu udalo nam sie wiec teraz co 2 lub 3 dni sie przytulamy ;-) a termim @ powinien byc 13lub14czerwca wiec zobaczymy;-)
trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie zgadniecie co dzisiaj kupilam ;-) jogurt danio z lyzeczka gloda zaczepista jest ;-)

13,14 czerwca bede juz w Polsce i bede sie zajadała młodziutkimi ziemniaczkami z koperkiem itp.MMMMM i włoskie lody na rynku

ooo to fajnie ma moja bedzie 2 raz ;-) bo moj starszy o 19 lat brat ma dwojke dzieci a siostra starsza niema a ja najmlodsza ;-) ogólnie coreczka tatusia ;-) jestem wiec ciekawa jestem jak zaareguje ;-) bo z mama bedzie cieszko tak mi sie wydaje ale jesli sie dowiem 14 ze jestem to poprostu ze szczescia nie wytrzymam ale zyje nadzieja ze 3 cykl bedzie szczesliwy;-) caly czas mysle jak im to powiem ale jedna z dziewcyn dala mi pomysl z tymi skarpetkami w torebeczce ;-) i wreczenie im bez slow bedzie najlatwiejsze ;-) albo w torebeczce wlozyc cos z symbolem babci i dziadka by skojarzyli ze chodzi o to wlasnie mysle co kupic ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez wymysle na ta okazje cos specjalnego chyba tez cos kupie zwiazanego z dzidziusiem i wrecze nie mowiac nic...To jest dobry pomysł

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry