reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Leży obok mnie i kusi wzrokiem małej dzidzi. Ale jestem twarda i poczekam do jutra !! Jak coś to będzie na następne testowanko :):) Już tyle testów zużyłam podczas starań, że teraz już nie robię ich tak szybko ;p Wolę czekać :) Moja szwagierka też starała się 2 lata i później już nie chciała testować żeby nie zapeszyć i w 10 tyg ciąży się skapła dopiero że będzie dzidzia ;) ;p

Lovka a dziękuje, dobrze, na szczęście nie mam żadnych mdłości ale jeszcze wszystko możliwe dlatego wole nie mówić "hop". Oczywiście już mi się oczka zamykają bo nie przespałam się po pracy...
Lovka a testowałaś czy po prostu dostałaś @ i odpuściłaś????

ma_gdalenka Chciałam zrobić test w poniedziałek. Ale jak w niedziele dostałam no to już nie robiłam. W ogóle to zawsze mam cykle 28 dni, natomiast ta @ była po 30 dniu... A myślisz, że powinnam zrobić ten test?

Hhehe z jednej strony też fajnie :D przynajmniej mniej jej do czekania zostało :-)
ale ja bym na pewno nie wytrzymała

Lovka nie chcę Cię do niczego namawiać, żeby nie było na mnie ale z ciekawości możesz spróbować skoro mówisz, że dziwna ta @ to może jest jeszcze jakaś mała iskierka nadziei... tym bardziej, że ewentualnie byłoby już po terminie spodziewanej miesiączki

Ostatnia edycja:
oh ostatnie 3 dni miałam senne ze chodziłam i spałam na stojaco a dzis mam dni ze chodze i sikam co 30 min prawie ale wole sikac niz spac na stojaco czy nawet miec mdłosci.Jeszcz 5 dni i chyba bede widziec moja fasolke,jak nie widziec to bede wiedziec jak sie czuje itp.Juz nie umie sie doczekac

Gocha masz racje poczekaj do jutra bo to moze byc niestety wstretna @ i znow kasa pojdzie w kosz i niepotrzebny smutas na buzi

Gocha zrób ten test, mówię Ci.
Jak nie wyjdzie to Cię przytulę, ale wiesz, coś tam może być. Brązowe plamienia niekoniecznie muszą znaczyć @

Madziarko, jeszcze doczekasz ruchów, moje się właśnie rozbrykało bo zjadłam wafelka w czekoladzie. Takie śmieszne te odczucia, jakby Ci brzuch rozpychało do przodu :-D
A przytyć przytyjesz spokojnie, nawet dopiero po 6 miesiącu możesz dopiero przytyć. Ja poczekać do końca czerwca jak mi waga nie drgnie to się zacznę martwić :-D

Hhehe z jednej strony też fajnie :D przynajmniej mniej jej do czekania zostało :-)
ale ja bym na pewno nie wytrzymała

Lovka nie chcę Cię do niczego namawiać, żeby nie było na mnie ale z ciekawości możesz spróbować skoro mówisz, że dziwna ta @ to może jest jeszcze jakaś mała iskierka nadziei... tym bardziej, że ewentualnie byłoby już po terminie spodziewanej miesiączki

ma_gdalenka Waham się, bo z jednej strony to bym miała pewność, że to jednak może ciąża, ale z drugiej strony gorzej jak się pokaże jedna, gruba krecha :/ Tak chciałabym 30 czerwca (kiedy mój mąż ma urodziny) zrobić mu prezent. Zapakować w jakieś pudełeczko pierwsze zdjęcie jego upragnionego potomka ;) Ohh... mam nadzieje, że fasolka mieszka sobie już pod moim serduszkiem... ;))

reklama
Do góry