reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam, szczególnie nową staraczkę Olcię

Lovka dziewczyny maja rację co do starań, zalecane jest co 2 dzień bo plemniki potrzebują 48h żeby były dojrzałe i zdolne do zapłodnienia(w ogranizmie mężczyzny) a potem dalej mogą dojrzewać w organizmie kobiety - już żeśmy wałkwały tu ten temat :) Jak moge jeszcze coś doradzić - podnoszenie nóg do góry mi pomogło chyba zajść w ciążę, albo taki zbieg okoliczności:-)

reklama
Olcia witamy i zapraszamy nową staraczkę:-) dopiero zaczynacie starania o dziecię?
Madziarka to ja w następny cyklu też będę nogami do góry leżeć, i nie będę patrzeć że m się ze mnie śmieje:-p:-D
Gochaa co jest kochana? ja zdąrzyłam już objechać, egzamin napisać a od Ciebie nadal brak wieści? czekamy;-)

Lovka dziewczyny maja rację co do starań, zalecane jest co 2 dzień bo plemniki potrzebują 48h żeby były dojrzałe i zdolne do zapłodnienia(w ogranizmie mężczyzny) a potem dalej mogą dojrzewać w organizmie kobiety - już żeśmy wałkwały tu ten temat :) Jak moge jeszcze coś doradzić - podnoszenie nóg do góry mi pomogło chyba zajść w ciążę, albo taki zbieg okoliczności:-)

maaadziarka Jak podnoszę girki do góry to mój mąż się ze mnie śmieje ;) Ale wiem, że On nawet bardziej chce tego dziecka... Jak tak teraz patrze na niego to tylko tego mu do szczęścia trzeba. Dobrze, że w teściowej mam oparcie... Nie dołuję wszystkimi moimi obawami mego mężulka ;) Pocieszam się, bo przecież będąc w ciąży też można mieć okres... A ten jest wyjątkowo dziwny. Dostałam go w niedziele popołudniu, a już środa, a on jakiś taki krótki jest :baffled: Już mi leci tylko tyci tyci :D

Lovka a dziękuje, dobrze, na szczęście nie mam żadnych mdłości ale jeszcze wszystko możliwe dlatego wole nie mówić "hop". Oczywiście już mi się oczka zamykają bo nie przespałam się po pracy...
Lovka a testowałaś czy po prostu dostałaś @ i odpuściłaś????

wróciłam ze sklepu wchodze do łazienki a tam brązowe plamki na wkładce więc nie testowałam poczekam do jutra. Jak się @ nie rozkręci to zatestuje.. Ale się nie nastawiam bo pewnie lipa będzie..:(

Vanilia mój tez się dziwnie na mnie patrzył i pytał co robie z tymi nogami do góry, ale jak mu wujaśniłam to chciał mnie tak całą noc trzymać hehe i żartował że mnie do sufitu przywiąże

Ael Jak ja bym chciałą czuć ruchy mojej dzidzi, ale to jeszcze... W ogóle bym chciała żeby mi brzuszek było coś widać, a tu nic i jak narazie to chudne... też miałam ochotę wcześniej na pomarańcze, ale tylko na pomarańcze, ew. jabłka. A odpycha mnie na szczęście od chipsów, które wcześniej lubiłam chociaż starałam się unikać, teraż mąż może je wcinać a ja nawet nie powącham, z czego się cieszę

Aaaa a ja i tak bym zatestowała na Twoim miejscu ale nie będę Cie namawiać. Trzymam tylko kciuki, żeby to fasolka dawała o sobie znać a nie @

Madziarka u Ciebie to już lada chwila będzie coś widać i będziesz czuła kopniaki dzidziusia a co ja mam powiedzieć???/ Chyba już kiedyś wspominałam, że jestem okropnie niecierpliwa...!!!

No własnie Gocha i jak tam?????
A ja w końcu dorwałam przysmak Świętokrzyski:) w Trojmiescie cięzko go złapac i zaraz sobie do piwka zrobie mniammm:)

Plamienie to jeszcze nic nie znaczy, tym bardziej chybabym zrobiła test...ale tez nie namawiam, trzymam kciuki zeby to nie był zwiastun @!

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda w głębi sercko stra liczyłam na fasole.. Jak co miesiąc;p;p Zobaczymy może jeszcze nie wszystko stracone :):) Nigdy nie miałam takich plamień brąz. od razu zawsze z grubej rury ale różnie moze być;p;p

Do góry