reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha marsz do apteki i robić test, natychmiast:):) Ja tu od rana zagladam i czekam na wiesci a Ty piszesz ze dopiero myslisz o kupnie sikacza, skupić się w pracy nie moge:):)!!! Kup dwa jeden zrób teraz a drugi na wszelki wypadek!!! Jak jest fasolka to test na pewno wyjdzie, to juz kilka dni po terminie @ nie ma innej możliwości!!!

reklama
Kwiatuszek działaj, działaj:) BO ja Ci mówie ze razem bedziemy z brzuchami chodzić:) wiec jak Tobie sie uda to mi tez:):) a temperaturka ładnie skoczyła:) Ja to się jakoś zmobilizować nie mogę do robienia tych wykresów:)

Witajcie kochaniutkie....Wypoczeta najedzona i z Wami.Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie troche leprzy od wczorajszego.
GOCHA lec do apteki i rob sikacza ja tez tak czekałam asz do dwuch dni jak mi sie spuznił i wyszły dwie piekne krechy.Teraz czekam na twoj tescior

witajcie laseczki :-) wczoraj po pracy troche was doczytywalam ale juz nie mialam sily pisac
u mnie dzis piekny dzien choc juz nie tak goracy jak ostatnio ale musze dzis wypoczac bo trzy dni pracy przede mna :-(
she nie lam sie! nowy cykl nowa szansa i tak trzeba myslec :tak:
gocha podziwiam twoja cierpliwosc! ale ty i nas tu trzymasz w napieciu :-) no chyba ze tak ci sie zdarza

5 miesiecy temu miałam cykl 33 dniowy a później regularnie co 28 dni.. Dzisiaj mam 33 także coś nie tak.. Jak test wyjdzie ujemny to do ginka pójde :)

reklama
Do góry