reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no to pięknie!! Bardzo ważne jest takie wsparcie rodziny... nic tylko pozazdrościć ale ja też nie mogę narzekać na szczęście!!! niestety muszę Was zostawić bo oczęta mi sie zamykają, wykończe się tym spaniem... :-D dobranoooc

reklama
Za tydzien o tej porze bede juz po wizycie i gina...Masz racje zapytam sie o jakis lek moze pomoze.Moj M bardzo dba o mnie dzis mi kupił owocki i co chwile sie pyta co moze jeszcze dla nas zrobic....jak ma byc tak zawsze to chce byc w ciazy całe zycie:-)

Mój też o mnie dba, jak obudził się dziś po 10, ja tylko jednym okiem na niego spojrzałam i dalej ległam do spania, to się przytulił i tyle było z mojego spania. Powiedziałam mu o porannym hafcie a potem kazał mi się łóżka kłaść i leżeć. Też menda o mnie dba :-D

Powiem Ci ostatnio śniło mi się, ze urodziłam, chłopczyka o prawie białych włoskach, malutki ale tak śmiejące się oczy że hej (z resztą jak mi się dzieci śnią to z reguły są tylko uśmiechnięte i śmieją się ze szczęścia). Mój trzymał synka na rękach opartych o nogi i do niego "Aguuu A guuu guuu, kto się tak śmieje no kto!", po czym ja klękałam na podłodze przy mojej dwójce, patrzę na te uśmiechnięte oczy i tak mówię, kochanie to takie dziwne uczucie nie mieć Cię już w brzuszku.
Rano się obudziłam i czułam ruchy dzieciątka, jakby chciało dać znać o sobie :-)

witam pozna pora jak zwykle ;-) scielam wlosy ;-) mam tak zwanego boba ale nie dokonca bo z przodu mialam zakrotkie wlosy ale podobna ;-) dzisiaj sie wykapalam i stringi zalozylam bo moj mowil ze jak mu niedam to wybuchnie ;-) bo nie bylo nic od 10 maja ;-P zaraz was dziewczynki nadrobie ;-)

Magenta uzyj swoich wzdziekow napewno ci sie go uda nakrecic na przytulanko ;-) na mojego stringi dzialja ;-)

Magda nie pracuj w takiej firmie !!! znajdziesz napewno cos lepszego :-)

Goocha zrob test !! prossze bedziesz wiedziec na czym stoisz anie tak sie stresowac... mysle ze to fasoleczka ;-)

Dagne dziekuje za fluidki lapie na ten cykl :-) super ze wyniki dobre ;-)

She a kiedy termin wrednej @?? kiedy testujesz??

Lovka witamy nowa staraczke z nami bedzie ci razniej :-)

Iwasku to dobrze ze u ciebie tez winki dobre :-) juz sie usg nie moge doczekac ;-) az nam wkleisz ;-) a moze fluidki na moj cykl trzeci moze szczesliwy bedzie plodne sie zaczely ;-)

Pyscek ale mialas dobrze ja musialam sobie objadek zrobic ;-P

Fiona mam nadzieje ze lekarz ci jakos pomoze na to zmeczenie trzymam &&&&&&&

magdalena dzidzia lubi spac wiec odpoczywaj ;-) milych snow a moze jakies zdjecie twojego brzuszka ??;-) cierpliwosci kazda bedzie sie niecierpliwic tak jak czekamy na @ lub II krecki to teraz czekamy na kazda wizyte u gina ... tak to zawsze jest niestety zawsze trzeba czekac ;-)

Madziaaarka no dawno cie nie bylo ;-) ale wybaczamy a jaki temat pracy magisterskiej masz ?? a moze jakies zdjecie brzuszka ??

Alredka fajny sen ;-) przykro mi z powodu tej wizyty z toaleta...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem, że pewnie przesadzam, ale tak sobie myślę, może ja i mój mąż powinniśmy się wybrać do lekarza. Może z naszą płodnością jest coś nie tak. Powiem Wam, że jako 16-latka miałam mononukleozę, do tego przyplątała się jeszcze toxoplazmoza... Boję się, że to ma ten negatywny wpływ na nasze starania :((
Kiedy byliśmy jeszcze we wczesnym narzeczeństwie z moim lubym i się kochaliśmy, on ledwo co wyciągnął przed finałem i mi 'opryskał' to wtedy myśleliśmy, że od tego na pewno będę w ciąży. Dni płodne, a ja nie byłam w ciąży... Może to powinno mi dać dużo do myślenia. Dziewczyny, a może ja najzwyczajniej w świecie PRZESADZAM :/
Sama już nie wiem...

Dziewczyny wiem, że pewnie przesadzam, ale tak sobie myślę, może ja i mój mąż powinniśmy się wybrać do lekarza. Może z naszą płodnością jest coś nie tak. Powiem Wam, że jako 16-latka miałam mononukleozę, do tego przyplątała się jeszcze toxoplazmoza... Boję się, że to ma ten negatywny wpływ na nasze starania :((
Kiedy byliśmy jeszcze we wczesnym narzeczeństwie z moim lubym i się kochaliśmy, on ledwo co wyciągnął przed finałem i mi 'opryskał' to wtedy myśleliśmy, że od tego na pewno będę w ciąży. Dni płodne, a ja nie byłam w ciąży... Może to powinno mi dać dużo do myślenia. Dziewczyny, a może ja najzwyczajniej w świecie PRZESADZAM :/
Sama już nie wiem...
Który cykl się staracie? ps Witam na forum :-)

Który cykl się staracie? ps Witam na forum :-)

Ael Ty szaleńcu, dlaczego nie śpisz?
ja już wstałam, na śniadanko idę, dziś mam lot do Pekinu
a powiem Wam, że mam takie wielkie sutki, że można dojarkę przystawić feee

witam nową staraczkę, i cieszę się ogromnie z wyników Dagne i Iwaska,
ps. Dagne bransoletka do mojej koleżanki doszła i jest zachwycona, napisz na priv ile mamy przelać

reklama
idź spać kochana, bo dzidzia też musi wypocząć, tu już 7 rano niestety :(
coś czuję, że dziś będzie pierwszy hafcik

Do góry