Kochana jak czujesz zbliżające się mdłości zjedz coś lekkiego, najlepiej mało smakowego. A nawet jeśli idzie hafcik, warto wsunąć chociażby skórkę z chleba by móc czym rzygać a nie samym kwasem :-)idź spać kochana, bo dzidzia też musi wypocząć, tu już 7 rano niestety
coś czuję, że dziś będzie pierwszy hafcik
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Kochana jak czujesz zbliżające się mdłości zjedz coś lekkiego, najlepiej mało smakowego. A nawet jeśli idzie hafcik, warto wsunąć chociażby skórkę z chleba by móc czym rzygać a nie samym kwasem :-)
hafcik zarzegnany tostem z dżemem i arbuzikiem, choć jak się patrzy na te śniadaniowe potrawy chińskie to i bez ciązy można pawia puścić
a Ty idź spać szatanie :-)
She123
;(((((
Ja zrobiłam dzisiaj rano test i była jedna wielka ogromna paskudna krecha ;( i nic poza tym ;(( Teraz czekam na piatkowa @ ;((( Kolejny miesiac ((
A jakby tego bylo malo juz wiem czym spowodowane bylo moje zle samopoczucie i bol glowy w ostatnich dniach! GRYPA ŻOŁĄDKOWA!! siedze w pracy i umieram ;(((
Ja zrobiłam dzisiaj rano test i była jedna wielka ogromna paskudna krecha ;( i nic poza tym ;(( Teraz czekam na piatkowa @ ;((( Kolejny miesiac ((
A jakby tego bylo malo juz wiem czym spowodowane bylo moje zle samopoczucie i bol glowy w ostatnich dniach! GRYPA ŻOŁĄDKOWA!! siedze w pracy i umieram ;(((
Donia no wiesz co od szatanów mnie nazywasz??? I masz rację! XD Jestem chodzące zuoooo! ]:->
She tulę kochana mocno, ale nie wolno Ci się załamywać! No głowa do góry i uśmiechnij się!
Gocha, ja na Twoim miejscu już dawno bym zrobiła test, aż Ty taka cierpliwa
Madzia to co chcesz to leczo czy nie?
She tulę kochana mocno, ale nie wolno Ci się załamywać! No głowa do góry i uśmiechnij się!
Gocha, ja na Twoim miejscu już dawno bym zrobiła test, aż Ty taka cierpliwa
Madzia to co chcesz to leczo czy nie?
reklama
dagne
Hej laski
Wpadłam na sek bo zaraz jadę po szwagierkę i dzieciaczki 2 i 6 lat i jedziemy na zakupy na dzień dziecka
Życzę miłego dnia kochane Donia kasą się nie przejmuj narazie- po powrocie się załatwi dbaj o siebie i maluszka
Wpadłam na sek bo zaraz jadę po szwagierkę i dzieciaczki 2 i 6 lat i jedziemy na zakupy na dzień dziecka
Życzę miłego dnia kochane Donia kasą się nie przejmuj narazie- po powrocie się załatwi dbaj o siebie i maluszka
Podziel się: