reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
puk puk a co dzisiaj tak cichutko.
Ael tłuszczyk jest i to nie mało ale skrzętnie do zdjęcia go ukryłam :)

witam nową staraczkę :-)

Hejo:)))
Ewika super brzunio:D

Madziu szukaj koniecznie innej pracy bo szkoda zdrówka.

Dagne cieszę się że wyniki masz ok . U mnie też minusy;-)

Witam nową staraczkę i zyczę powodzenia:-)

Asiołku a jak u CIebie?

Ewika śliczny masz już brzusiu:-) a tam opowiadasz że tłuszcz.....ciążowy jak talala:tak:
magneta weź swojemu walnij mały striptiz jak wróci:-D to mój tajny trik i działa zawsze, nie ważne jak bardzo jest zmęczony hih, i zawsze zadowolony
Magda to trzymam kciuczki za pracę. oby pracodawca uczciwy, bo takich to na palcach jednej ręki można zliczyć:confused:
Dagne super wiadomość:tak:

Lovka Hej witamy:) na chłopczyka podobno trzeba się bzyknąć w dniu owulacji:-) mówią żeby po wszystkich leżeć pupą do góry:-D ale jak ja tak próbowałam to mój się ze mnie śmiał:-p

Każda z nas nie może się doczekać II kreseczek

Gocha co tam? jak tam? @ dalej nie ma?

Hej kochane :*
Witam nową staraczke Lovke :-)
Ewika śliczny brzusio :-)
u mnie dziś dzień mija szybciutko i w bardzo miłej atmosferze :) po pracy pojechałam odwiedzić rodziców i babcie :) załapałam się na obiad więc nie muszę dziś gotować :-) mój przyjechał po mnie i też załapał się na posiłek własnie wróciłam do domku przytuliłam się mocno do kociaka i wywaliłam go na balkon aby złapała świerzego powietrza :-p taką mam chęć dziś na przytulanko,że wieczorem po kąpieli chyba rzucę się na mojego :-) :zawstydzona/y:

Witajcie laseczki ja tez juz po pracy ale dzis miałam dzien spiacy zreszta mam juz tak z 3 dni spie na stojaco,juz powoli staje sie to meczace.Musze sie spytac na wizycie mojej gin czy idzie cos z tym zmeczeniem zrobic...

Vanilia no dalej nie mam. i Czekam na nią z utęsknieniem ;p;;p No albo niech się nie pojawia przez najbliższe 9 miesięcy !! :)
A ja właśnie będe robić pizze dla mojego kochanego bo sobie zamarzył :)

hehe Pyscku i to jest pozytywne nastawienie:-D
Ja swoje futro zabrałam na działke i wyczesałam...obok leżał drugi kot. Kocham tego futrzaka ale kudełkami mógły obdarować ze trzy inne koty;-)

Gocha a test robiłaś? (pewnie pisałaś ale mi umknęło)
Co do zachcianek to chyba się udzielają naszym panom :-)

Fiona z tym się nic nie da zrobić. Tak reaguje nasz organizm na dzidziusia. Jak chce Ci sie spać to do łóżka i już:tak: Takie masz teraz prawo:-)
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-7.aspx

Ostatnia edycja:
Hejo:)))
Asiołku a jak u CIebie?

U mnie pracowicie-comiesięczny czas rozliczenia z US ;-) Na fasolkę się nie nastawiam w tym miesiącu, bo mimo, iż był pęcherzyk dominujący i wg pani dr miał pęknąć to testy owu tego nie pokazały więc pewnie prolaktynka tym razem zrobiła swoje i zablokowała pęknięcie. Także jestem spokojna, już bez nadziei zbędnej, nie nakręcam się i cieszę się piękną pogodą :tak:
A jak Ty się czujesz Iwasku?

reklama
Dobry wieczór !! Fiona co do tego zmęczenia to ja mam to samo! O godzinie 12 w pracy miałam taki kryzys, że myślałam, że zasnę! Po pracy zjadłam tylko loda w mcdonaldzie i do domu, wróciłam o 16.30 i położyłam się spać więc dopiero teraz się budzę głodna jak wilk i wcinam warzywa na patelnie! A za 3 godziny pewnie pójdę dalej spać :szok:

Do góry