reklama
dagne
Fanka BB :)
Chociaż jedna mnie zauważyła dzięki Magda
A dziewczynom serdecznie gratuluję fasolek
A dziewczynom serdecznie gratuluję fasolek
She123
Dagne kochana ) jak wyjazd ? Pisalas ze wypoczeta a jak pierwsze tygodnie znosisz ?? Ja poruszalam temat zeli ;p powiedz mi uzywalas jakis zeli albo oliwki podczas staranek ;p ja mam tam sachare ;p a musze cos neutralnego uzywac zeby nie lrzeszkadzac armii ;p
Aha i od razu pytanko bo ktoras z dziewczyn wspominala ze zeli do higieny intymnej leoiej tez nie uzywac w trakcie staran
I jeszcze jedno ;p jako juz zafasolkowana ;p jak u ciebie bylo z bolem piersi ktory jest tak czesto oznaka ? Mialas taoowy bol ? Jezeli tak to w ktorym dn zauwazylas ze bola ?
Aha i od razu pytanko bo ktoras z dziewczyn wspominala ze zeli do higieny intymnej leoiej tez nie uzywac w trakcie staran
I jeszcze jedno ;p jako juz zafasolkowana ;p jak u ciebie bylo z bolem piersi ktory jest tak czesto oznaka ? Mialas taoowy bol ? Jezeli tak to w ktorym dn zauwazylas ze bola ?
dagne
Już piszę kochana
Co do wyjazdu, to byliśmy w 4 (w sumie już w 5) w Teleśnicy (Bieszczady). mega wypoczynek na łonie natury
Co do lubrykantów, to próbowaliśmy raz żelu, ale nie w trakcie starań, lecz pare miesięcy wcześniej. Szybko wysychał, był ze sławnej firmy durex. Potem nigdy. Jakoś radziliśmy sobie ze saharą tzn, potrzebna była dłuższa gra wstępna i sex nie codziennie i nie kilka razy pod rząd, a co 2 dzień i max 2 razy
Higiena intymna- używałam i używam płynu AA. Nie miałam nigdy problemów.
A piersi? powiem Ci, że nie bolały mnie w ogóle przed datą spodziewanej @, a zaczęły dzień po pozytywnym teście, i byl to taki ból, gdzie schodząc po schodach musiałam je trzymać i do tej pory mam, ale już troszkę mniejszy
Co do wyjazdu, to byliśmy w 4 (w sumie już w 5) w Teleśnicy (Bieszczady). mega wypoczynek na łonie natury
Co do lubrykantów, to próbowaliśmy raz żelu, ale nie w trakcie starań, lecz pare miesięcy wcześniej. Szybko wysychał, był ze sławnej firmy durex. Potem nigdy. Jakoś radziliśmy sobie ze saharą tzn, potrzebna była dłuższa gra wstępna i sex nie codziennie i nie kilka razy pod rząd, a co 2 dzień i max 2 razy
Higiena intymna- używałam i używam płynu AA. Nie miałam nigdy problemów.
A piersi? powiem Ci, że nie bolały mnie w ogóle przed datą spodziewanej @, a zaczęły dzień po pozytywnym teście, i byl to taki ból, gdzie schodząc po schodach musiałam je trzymać i do tej pory mam, ale już troszkę mniejszy
Dagne kochana ) jak wyjazd ? Pisalas ze wypoczeta a jak pierwsze tygodnie znosisz ?? Ja poruszalam temat zeli ;p powiedz mi uzywalas jakis zeli albo oliwki podczas staranek ;p ja mam tam sachare ;p a musze cos neutralnego uzywac zeby nie lrzeszkadzac armii ;p
I dalej mnie zaden nie widzi....moze po kolejnym poscie to sie zmieni.
Ja uzywałam cały czas zeli do mycia miejsc intymnych nawet jak sie staralismy i tez miałam sahare ale chyba to nic nie zaszkodziło jak udało sie zafasolkowac i nigdy nie stosowaliwmy zeli nawilzajacych.Pierwszym objawem u mnie było brak miesiaczki a za jakies dwa dni od daty @ pojawił sie bol brzucha jak na @ a zaraz potem bol piersi i wrazliwe sutki
dagne
Przepraszam Fiona, ale ja dopiero co wskoczyłam na forum, bo od czwartku mnie nie było, więc jak coś to powtórz
A i nie wiem czy byłam, jak ogłosiłaś swoje szczęście, ale tak czy siak GRATULUJĘ
A i nie wiem czy byłam, jak ogłosiłaś swoje szczęście, ale tak czy siak GRATULUJĘ
Przepraszam Fiona, ale ja dopiero co wskoczyłam na forum, bo od czwartku mnie nie było, więc jak coś to powtórz
Dziwkujw serdecznie...17 maja testowałam i wyszły dwie grubasnie krechy i na drugi dzien dzwoniłam do gina i mam wizyte na 31 maja.Juz nie moge soie doczekac kiedy nadejdzie ten dzien.Dzis moj M oswiadczyłze bedzie rodził ze mna wiec zobaczymy czy dotrzyma słowa.Mam nadzieje ze tescior mnie nie okłamał,chyba nie bo nie mam @ i mam bol piersi itp jak na fasolke
reklama
She123
fiona, dagne dziekuje bardzo za rade o zelach i tym podobnych ;**
Bardzo sie ciesze waszym szczesciem ;*
Tak bardzo chcialabym dolaczyc dO was Ehhh...
A my dagne z moim j odkladamy na jakies pozadne wakacje ale wypoczynek potrzebny )
Na przelomie tego raku a konkretnie na samego dylwestra bylismy w egipcie ))
Bardzo sie ciesze waszym szczesciem ;*
Tak bardzo chcialabym dolaczyc dO was Ehhh...
A my dagne z moim j odkladamy na jakies pozadne wakacje ale wypoczynek potrzebny )
Na przelomie tego raku a konkretnie na samego dylwestra bylismy w egipcie ))
Podziel się: