Truskawcia
Fanka BB :)
She – z tego co wiem, to właśnie oliwka dla dzieci jest najlepsza jeśli chodzi o lubrykant i dzidzie jak kto woli… ja lubię bambino- jest naturalna i nie uczula, a słyszałam, że ta z johnson’a najczęściej powoduje swędzenie :-( Nam tą oliwkę lekarz zaproponował a wiedział, że chcemy dzidziusia, więc nie powinna nic blokować :-) Co prawda jeszcze w ciążę nie zaszłam to nie jestem dobrym przykładem, ale mam nadzieję że wszystko będzie okej ;-) Mało tego jest to podobno niezły lekarz, więc w wierzę w niego aaaaa doznania…. mówię Ci bajeczne
Oj psieplasiam, jeśli odebrałaś to jakoś negatywnie to wybacz :-) Mnie chodziło o to, że właściwie wszystkie przeżywamy zawód jeśli kolejny raz jest @ zamiast II :-( i zapamiętaj raz na zawsze!!! NIE MA OPCJI, ŻE SIĘ NIE UDA ;-) prędzej czy później wszystkim się uda :-)
Kasia- dziękuję za info a z Tobą jak tam??? :-)
Donia – GRATULUJĘ!!!! i się nie przemęczaj w tej podróży ;-)
Oj psieplasiam, jeśli odebrałaś to jakoś negatywnie to wybacz :-) Mnie chodziło o to, że właściwie wszystkie przeżywamy zawód jeśli kolejny raz jest @ zamiast II :-( i zapamiętaj raz na zawsze!!! NIE MA OPCJI, ŻE SIĘ NIE UDA ;-) prędzej czy później wszystkim się uda :-)
Kasia- dziękuję za info a z Tobą jak tam??? :-)
Donia – GRATULUJĘ!!!! i się nie przemęczaj w tej podróży ;-)