reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja zaraz wychodzę z wiadomością do moich rodziców... trzymajcie za mnie kciuki... (moja mama pewnie stwerdzi, że się zgadałyśmy chyba z bratową) Jej dzisiejsza mina dla mnie bezcenna... Zajrzę wieczorkiem
kasia.natka
Fanka BB :)
no ja tez jestem :-) wlasnie was doczytalam wiec witam w ten paskudny dzien, u mnie caly czas leje a wczesniej to burza byla z piorunami i grzmialo strasznie, ciemno jest i przygnebiajaco
kwiatuszekq20
Ael ale masz brzucholka wow duzyjak na 17tydz
Truskawcia
Hejka Lasencje ;-) Wy to pracy nie macie, czy zajęć jakiś?? Bo znów patrzę, a tu chyba z 20 stron przybyło już nie będę dokładnie odp. bo znów posta na trzy strony musiałabym walnąć ;-) W bądź każdym razie dotarłam do brzuszka Ael – słoooodziak!! Piękne Ci z tym brzuszkiem :-)
Rasta- wierzę w Was, że się uda :-) i mocno trzymam za to &&&&
A co z resztą pań??? Jakaś nowa zaciążono??
Aaaa i witam wszystkie nowe jeśli takowe są ;-)
A widzę, że np. She – nie znam :-) Moja droga, My kobiety to takie dziwne stworzenia, że chcemy wszystko na już :-) i choć wiem, że to egoistyczne, bo niektóre z Was taj długo się starają, to i mi jest przykro kiedy się nie udaje… choć faktyczna możliwość była dopiero jedna :-) Szczerze mówiąc to dla każdej z Nas @ to taka mała „porażka”. I za Ciebie trzymam &&&& Aaaaa i powiem Ci na ucho, że najlepsza jest oliwka bambino (ale sprawdź na wszelki wypadek czy Was nie uczula) :-) Ogólnie jest ona neutralna na bazie naturalnych składników :-) I czytałam gdzieś, że na plemniczki też nie wpływa zabójczo :-)
Ma_gdalena – trzymam kciuki za wielkie oczka rodziców też jestem ciekawa jak zareagują :-)
Donia – widzę, że podróżujesz napatrz się na wszystko to Nam opowiesz jak było psssstttt… czyżbyś miała dwie krechy??? nie znalazłam tej nowinki, ale z wpisów dziewczynek wygląda mi, że tak
Rasta- wierzę w Was, że się uda :-) i mocno trzymam za to &&&&
A co z resztą pań??? Jakaś nowa zaciążono??
Aaaa i witam wszystkie nowe jeśli takowe są ;-)
A widzę, że np. She – nie znam :-) Moja droga, My kobiety to takie dziwne stworzenia, że chcemy wszystko na już :-) i choć wiem, że to egoistyczne, bo niektóre z Was taj długo się starają, to i mi jest przykro kiedy się nie udaje… choć faktyczna możliwość była dopiero jedna :-) Szczerze mówiąc to dla każdej z Nas @ to taka mała „porażka”. I za Ciebie trzymam &&&& Aaaaa i powiem Ci na ucho, że najlepsza jest oliwka bambino (ale sprawdź na wszelki wypadek czy Was nie uczula) :-) Ogólnie jest ona neutralna na bazie naturalnych składników :-) I czytałam gdzieś, że na plemniczki też nie wpływa zabójczo :-)
Ma_gdalena – trzymam kciuki za wielkie oczka rodziców też jestem ciekawa jak zareagują :-)
Donia – widzę, że podróżujesz napatrz się na wszystko to Nam opowiesz jak było psssstttt… czyżbyś miała dwie krechy??? nie znalazłam tej nowinki, ale z wpisów dziewczynek wygląda mi, że tak
She123
Dziekuje kochana za rade odnosnie oliwki ;p Właśnie tak sie caly dzien zastanawialam co kupic ;p Ja mam taka sachare ze bez jakiejs oliwki albo zelu to obtarcie murowane )) Czyli ta bambino najbardziej neutralna dla armii ? Nie przeszkadza nie zamyka drogi nie utrudnia nic a nic ?
Truskaa kochana i nie odbieraj ze ja mam jakies pretensje do osob ktore krutko sie staraja i mowia o negatywnych testach Ja poprostu mowie ze sama zaczynam sie troszke podlamywac a wsyztskim nowym staraczka zycze z calego serca zafasolkowania jak najszybciej :* Naprawde wiem co znaczy co miesiac znow przezywac kolejna @ jezeli tak bardzo sie chce malenstwa
Truskaa kochana i nie odbieraj ze ja mam jakies pretensje do osob ktore krutko sie staraja i mowia o negatywnych testach Ja poprostu mowie ze sama zaczynam sie troszke podlamywac a wsyztskim nowym staraczka zycze z calego serca zafasolkowania jak najszybciej :* Naprawde wiem co znaczy co miesiac znow przezywac kolejna @ jezeli tak bardzo sie chce malenstwa
Ostatnia edycja:
reklama
kasia.natka
Truskawcia tak tak donia zobaczyla II :-)
Podziel się: