reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
;)) A ja właśnie po przerwie ;p I na poprawe humoru zjadlam kaloryczna pizze z Dominium :D hehe

P.S. Dziekuje z apomoc przy suwaczku ;D ;*

A ja zaraz wychodzę z wiadomością do moich rodziców... trzymajcie za mnie kciuki... (moja mama pewnie stwerdzi, że się zgadałyśmy chyba z bratową) Jej dzisiejsza mina dla mnie bezcenna... :D Zajrzę wieczorkiem

ja sprzątałam, a zaraz się zbieram do teatru :-) jeszcze tylko bestie muszę wyprowadzić :-)

no ja tez jestem :-) wlasnie was doczytalam wiec witam w ten paskudny dzien, u mnie caly czas leje a wczesniej to burza byla z piorunami i grzmialo strasznie, ciemno jest i przygnebiajaco

Hejka Lasencje ;-) Wy to pracy nie macie, czy zajęć jakiś?? Bo znów patrzę, a tu chyba z 20 stron przybyło :-p już nie będę dokładnie odp. bo znów posta na trzy strony musiałabym walnąć ;-) W bądź każdym razie dotarłam do brzuszka Ael – słoooodziak!! :-D Piękne Ci z tym brzuszkiem :-)

Rasta- wierzę w Was, że się uda :-) i mocno trzymam za to &&&& :-D

A co z resztą pań??? Jakaś nowa zaciążono?? :-D

Aaaa i witam wszystkie nowe :-D jeśli takowe są ;-)

A widzę, że np. She – nie znam :-) Moja droga, My kobiety to takie dziwne stworzenia, że chcemy wszystko na już :-) i choć wiem, że to egoistyczne, bo niektóre z Was taj długo się starają, to i mi jest przykro kiedy się nie udaje… choć faktyczna możliwość była dopiero jedna :-) Szczerze mówiąc to dla każdej z Nas @ to taka mała „porażka”. I za Ciebie trzymam &&&& :-D Aaaaa i powiem Ci na ucho, że najlepsza jest oliwka bambino (ale sprawdź na wszelki wypadek czy Was nie uczula) :-) Ogólnie jest ona neutralna na bazie naturalnych składników :-) I czytałam gdzieś, że na plemniczki też nie wpływa zabójczo :-)

Ma_gdalena – trzymam kciuki za wielkie oczka rodziców :-D też jestem ciekawa jak zareagują :-)

Donia – widzę, że podróżujesz :-D napatrz się na wszystko to Nam opowiesz jak było :-D psssstttt… czyżbyś miała dwie krechy??? :-D nie znalazłam tej nowinki, ale z wpisów dziewczynek wygląda mi, że tak :-D

Dziekuje kochana za rade odnosnie oliwki ;p Właśnie tak sie caly dzien zastanawialam co kupic ;p Ja mam taka sachare ze bez jakiejs oliwki albo zelu to obtarcie murowane :))) Czyli ta bambino najbardziej neutralna dla armii ?:D Nie przeszkadza nie zamyka drogi nie utrudnia nic a nic ? :p

Truskaa kochana i nie odbieraj ze ja mam jakies pretensje do osob ktore krutko sie staraja i mowia o negatywnych testach :( Ja poprostu mowie ze sama zaczynam sie troszke podlamywac a wsyztskim nowym staraczka zycze z calego serca zafasolkowania jak najszybciej :* Naprawde wiem co znaczy co miesiac znow przezywac kolejna @ jezeli tak bardzo sie chce malenstwa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry