reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

rozumiem ze dal ci cos na wywolanie pewnie luteine i bralas to tylko wtedy a w kolejnym cyklu juz nie?

tak brałam luteinę, więc nie wiem co teraz jak pójdę pewnie znów mi da to samo ... eh... sama nie wiem i co tak co miesiąc będę łazić a on będzie mi przepisywał luteinę czy to na tym rzecz polega, raczej nie, a znów teraz nie wiem kiedy będę miała płodne dni i kiedy będziemy mogli się starać i czy warto ... z mies na mies coraz bardziej się zastanawiam czy kiedyś nam się uda ...
spóźnia mi się już 4 dni ...

reklama
Pyscek nie martw sie bo to napewno nie pomoze a tylko ci zaszkodzi :( jak @ nie przyjdzie to idz w pon do gin :) i nie trac nadzieji ;)) popatrz ja juz ponad rok staran ;)) uda nam sie ;)) ;*

pyscku 4 dni to jeszcze nic takiego, moze to rzeczywiscie stres zwiazany z wypatrywaniem II
a co to za stwierdzenie ze nie wiesz czy warto!!! oszalalas!!! pewnie ze warto - po pierwsze dla samego przytulania z ukochanym (przeciez to sama przyjemnosc no i ta bliskosc, milosc mmmmmm) a po drugie nie wolno tracic nadziei bo przeciez dzidzia moze sie pojawic w kazdym cyklu i szkoda by bylo sie poddac przed czasem!!!

Witajcie drogie panie ! Az 3 dni mnie tu nie było.. Rozpisałyście się ! :-D Coś nowego? nowe fasoleczki? Któraś z WAs jutro testuje może? bo jesli nie dostane jutro do wieczora @ to wpon rano robie teścior :-D:-D:-D:-D

Tutaj widzę że temat na temat luteinki i wywolywania @ ..Miałam to samo na początku. Nie dostawalam i strasznie miałam nieregularne @ . Moja Gin przepisala mi lutkę i od 21dc przez 5 dni zażywałam ją.. i po 3 dniach dostawałam okres czyli 28 dc. KAzała mi tak przez 5 miesięcy i jak mi powiedziała luteinka nie przeszkadza w zajscie w ciąże bo gdyby się zdarzyło ze jest Bobo to podtrzymuje je odrazu.. No i po tych 5 miesiacach ją odstawiłam i normalnie mi okres przychodzi........Także zadziałało:tak:

Dzięki dziewczyny :-) nie wiem co bym cez Was zrobiła :*:*:*
nie kazała mi przez 5 lub 7 dni brać (już nie pamiętam ile ) i potem miałam dostać @ i nic mi nie wspomniała abym dalej brała w następnych cyklach...

Ja powoli uciekam do spanka ;)) buziaczki dla was ;* spijcie dobrze te ktore maja swoich mezczyzn prosze niegrzecznie sie przytulac ;)))

Pysceknie martw sie ;* trzeba troszke wyluzowac i kazda z nas zobaczy niedlugo II ;)))

Pyscek to może zapytaj swojego lekarza o to? jak teraz pójdziesz może też branie lutki przez kilka miesięcy Ci pomoże? Bo dawo dawno temu zdarzało mi się nie dostać @ to też przepisywały mi luteinkę i tylko na 1 raz miałam. Ale wkurzyłam się zmieniłam lekarza i wyregulowała mi ten cykl... Będzie dobrzzzeeee ;-) ;** ;**

reklama
Pyscek to może zapytaj swojego lekarza o to? jak teraz pójdziesz może też branie lutki przez kilka miesięcy Ci pomoże? Bo dawo dawno temu zdarzało mi się nie dostać @ to też przepisywały mi luteinkę i tylko na 1 raz miałam. Ale wkurzyłam się zmieniłam lekarza i wyregulowała mi ten cykl... Będzie dobrzzzeeee ;-) ;** ;**

nom muszę pogadać z nim ... Dzięki Ziombelek za pomoc, wogóle dziękuję dziewczyny za pomoc :*

Do góry