reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
magdalena super prezenciki tez dobry pomysl bo ja caly czas mysle ze jak bede to jak im to powiedziec boje sie
Gratuluje 5 tygodnia ;-)
She niemartw sie trzeba byc dobrej mysli optymizmu troche ja dopiero zaczne staranka jak sie ta wredna bolaca @ skonczy ;-)
Gratuluje 5 tygodnia ;-)
She niemartw sie trzeba byc dobrej mysli optymizmu troche ja dopiero zaczne staranka jak sie ta wredna bolaca @ skonczy ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
nadus na moj suwaczek i bedziesz mogla swoj zrobic date wpisujesz wybierasz kolory itd. a potem w swoim profilu ustawiasz sygnature
eee mam glupiutkie pytanie do czego sluza pasy ciazowe takie materialowe co sprzedaja na allegro??
nie te poporodowe.
eee mam glupiutkie pytanie do czego sluza pasy ciazowe takie materialowe co sprzedaja na allegro??
nie te poporodowe.
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
she trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
by nie przyszla i zebys miala prezent na dzien mamy ;-)
No to zmykam kochane z pracy zachwilke wiec do uslyszenia pozniej bo o pracy sklep a potem bede u swoich rodzicow na reszte weekendu ;-) milego odpoczynku ;-) a alredka chyba zasnela nam ;-)wiec dobranoc :-)
by nie przyszla i zebys miala prezent na dzien mamy ;-)
No to zmykam kochane z pracy zachwilke wiec do uslyszenia pozniej bo o pracy sklep a potem bede u swoich rodzicow na reszte weekendu ;-) milego odpoczynku ;-) a alredka chyba zasnela nam ;-)wiec dobranoc :-)
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
znalazalm odpowiedz u innej osoby co sprzedawala pas ;-) oto link PAS CIĄŻOWY UNIWERSALNY NAJTANIEJ NA ALLEGRO (1623885136) - Aukcje internetowe Allegro
She ja jestem optymistka ;-) a teraz narazie kochane bo nie wyjde o 15 z pracy ;-)
She ja jestem optymistka ;-) a teraz narazie kochane bo nie wyjde o 15 z pracy ;-)
reklama
Podziel się: