reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia przeoczyłam Twoją nowinę... a więc pomalutku gratuluje i trzymam kciuki, żeby było wszystko OK (ja też tak mam, że rano jak wstaje to cycochy bolą tak, że wyć mi się chce a wieczorem już prawie wcale)
Ja właśnie wróciłam ze sklepu... kupiłam dla rodziców i teściów malutkie białe skarpeteczki i do tego takie torebki na prezenty małe z kubusiem puchatkiem :D mamy zamiar dzisiaj ich powiadomić... najpierw moich rodziców a potem teściów,
oprócz tego kupiłam znów test ciążowy (mój K miał niezły ubaw) wiem, że to nienormalne ale chciałam zobaczyć czy aby na pewno... :-) więc niedawno zrobiłam i wyszły już dwie bardzo wyraźne krechy!!!!!!

Magdalena może byś zdjęcie wstawiła co ? :-D super gratulacje :-p

ja myślę co sobie na obiad zrobić :-D

Zobacz załącznik 356180
ale na żywo jeszcze bardziej wyraźny!!!! Kiepski aparat więc tak jakość pozostawia wiele do życzenia....
Ale nie było robione w pierwszego moczu i byle jaki test z reala więc jestem w pełni szczęśliwa!!!

Magda a Twój avatar...?? Wygląda jak zdjęcie ślubne...

aaa tam widać wszystko ;-) nie trzeba się przyglądać :-)

a opowiadałaś jak mąż zareagował ? :-)

Zobacz załącznik 356181
A jak już pokazuje zdjęcia to się jeszcze pochwalę prezentami dla rodziców :D
Co do reakcji męża to opowiadałam ale bez problemu powtórzę:
Zrobiłam test zaraz po tym jak on wyszedł do pracy i dzwonił potem ale powiedziałam, że zaspałam i nie miałam już czasu zrobić więc nie wiem, no i się obraził a zaraz po pracy kupiłam smoczki (chciałam jeden ale był pakowane po dwa akurat), poza tym kupiłam prezent dla mojej babci (bo szliśmy do niej na urodziny) więc jak wróciłam do domu to wołam go, żeby przyszedł zobaczyć co kupiłam i pokazuje mu wszystko po czym daje mu do ręki te smoczki a pod spodem test ciążowy no i uśmiechnął się i powiedział "no co TY" :-D (bardzo romantyczne) i stwierdził, że jednak jest płodny. hahahaha jeszcze przez dłuższa chwilę niedowierzał ale cały czas banan na pyszczku :D

To jednak kojarze ;-) faaajnie ;-) ciekawa jestem jak mój M. by zareagował :-)

teraz się dowiedziałam,że się zakredytował na dłuuugi czas :-( nie wiem ale mnie to szczerze mówiąc dobija :-(

No tak... ale wysoki kredyt??? bo my też mamy kredyt ale dajemy radę i obliczaliśmy już jak zaczęliśmy się starać, że stać Nas będzie na dziecko... dzisiaj mój K był oglądać ile kosztuje pieluchy i mówi: "drogi interes, będziemy używać tetrowych" :-D

reklama
Wiesz co, my tego kredytu nie będziemy razem spłacać, bo on wziął kredyt na kawalerkę.. nie ma miejsca dla mnie.. a co wiecej dla dziecka :-D więc tego się obawiam.. co będzie dalej ;-) na szczęście ja mam własne M ale u mnie zaś nieciekawie to wygląda ( blok bez windy 2p, stare budownictwo) no ale okaze sie z biegiem czasu..

Do góry