reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

AeIreda - ja juz nie spie od 6
p.gif
ale musialam was sobie nadrobic zjesc sniadanko
Sliczny brzusio tez bym taki chciala:p ale pozyjemy zobaczymy .... ja dzis zaczynam walke z testami owulacyjnymi i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakos ostatnio chyba popadam w depresje z tego powodu ze ciagle nic nie wychodzi:/ wszedzie widze mamy z brzuszkami ide do pracy a tak mamy z maluszkami na raczkach az momentami plakac mi sie chce:/ moj facet widzi ze jakos ostatnio mi smutasno pyta dlaczego ale nie chce mu mowic ciagle ze to przez brak dzidzi wam moge to napisac a jemu nie chce ciagle dowalac. A tak swoja droga wyczytalam ze jesli facet ma slabe nasienie to powinno sie kochac dwa razy dziennie. ale to tak na uboczu. Dzis wpadaja znajomi na malego drinka:p a wczoraj przez przypadek znalazlam testy o czulosci 10 ale nie wiem czy sa dobre bo w "presbiranie" to tak jak u nas hmm stacja benzynowa:p hehe bo mozna tam kupic jedzenie kawe slodkie itp tylko paliwa brakuje:p

reklama
Witam dziewczyny z samego rana ja się wreszcie wyspałam :-D zaraz się biorę za sprzątanie gniazdka M. ;-)

Amalfi i Rasta.. zyczę Wam powodzenia, zaciążenia a potem wygrania jeszcze w totka ;-)

Jejj ale duzo od wczoraj wpisow ;p Ale udalo sie nadrobic :)

Ael piekny brzusio ;)) Dzidzia rosnie i tak bezpieczna u mamy w brzuszku :)

I tak czytam te wasze wpisy i ogladam suwaczki i ja juz ponad rok staranek bez efektu i nie robimy narazie zadnych badan zadnych testow owu itp... A moze juz czas ? hmm jak widze na suwaczkach ze staracie sie np " JUŻ 3 miesiace" niektore juz zmartwione tym faktem to mi sie ryczec chce !!! ;((((

alredka ty o chyba spac nie mozesz ja o tej godzinie spalam jak zabita ;-) by mnie okradli bez problemu :-p
zycze milego dnia bo ja juz w pracy wiec trzymajcie sie kochane :-)

amalfi jeden miesiac ale juz 3 cykl sie zaczol ;-) wiem ze ty starasz sie duzej trzymam za ciebie kciuki ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby sie wreszcie udalo ;-)

Ostatnia edycja:
She no to na co czekasz, co Twoj ginek na to ,że przez rok współżyć nie możesz zaskoczyć ?

Ostatni raz jak u niego bylam i juz wiedzial ze mija rok to powiedzial ze mloda jestem i zeby jeszcze sie nie spinac...Ja bralam tabletki przez ponad 3 lata... I staram sie nie " spinac " , ale ile mozna ? :(

Masz możliwość zmiany ginka?

napisz do amalfi albo pok, jakie powinniście badania zrobić ;-) one są lepsze niż większość ginekologów..

&& kciuki za zaciążenie :-)

Ael noo spory masz już brzuszek rzeczywiście:-) ale to same uroki ciąży:tak: poza tym dzidziuś też już całkiem duży to i brzuszek musi rosnąć
Ja nieznoszę takich okropnych snów...raz mi się śniło że mojego zabił piorun. Boże jakie to było straszne, rozpaczałam w tym śnie, chciałam popełnić samobójstwo....do tej pory mnie on przeraża
Monika cześć:-) oby się szybko udało
rasta pokonacie wszystkie problemy:tak: zobaczysz
She ja uważam że powinniście zrobić jakieś badania. Być może wyjdzie i tego Ci życzę że wszystko jest ok i poczęcie dzidziusia to kwestia czasu, a może trzeba będzie coś wyregulować. Po co czekać?

A dzis mam jakis dzien kryzysowy :( Caly miesiac bylismy razem i napewno trafilismy w owu :) A tu za nie caly tydzien ma byc @ :( I zadnych objawow nie widze u siebie ;/ Ani na @ ani na dzidzie :( Wszystko jak zawsze... Takze pewnie kolejny bezowocny miesiac :(((

I jeszcze raz zapytam czy ktoras ze staraczek orientuje sie w kwesti czy zeli typu durex mozna uzywac podczas staran czy raczej nie wskazane ?

reklama
Ale po co chcesz tego żelu używać, czujesz,że sucho jest ?

Może tak jak radziły dziewczyny lepiej wiesiołek zacząc łykać :-) zapytaj w aptece o jakiś żel.. chociaż nie wiem czy one Ci coś poradzą, bo u mnie patrzyły na mnie jak na kosmitę jak zapytałam o termometr z 2 miejscami po przecinku ;-)

Do góry