reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

she znalazłam taką wypowiedź
"Szanowna Pani
Żel nie zawiera środków plemnikobójczych ale sam w sobie zmienia środkowisko pochwy i w ten sposób wpływa na plemniki Nie oznacza to jednak że pojawienie sie ciąży w trakcie używania żelu jest niemożliwe"

reklama
Ja to mam sachareee ;p I do tej pory uzywalam zeli ;/ Ale przeczytalam ze lepiej jakas oliwke na bawie wody :( Bo zel moze wplywac negatywnie podczas staranek.

Witam dziewczyny z samego rana ja się wreszcie wyspałam :-D zaraz się biorę za sprzątanie gniazdka M. ;-)

Amalfi i Rasta.. zyczę Wam powodzenia, zaciążenia a potem wygrania jeszcze w totka ;-)

Magda chyba najpierw wygrania heheh ja znow w tym tyg 90e wydam na badanie progesteronu i wizyte u gina, a gdzie kasa na IVF

she o tych zelach juz pisalysmy nie powinno sie ich uzywac bo utrudniaja dotarcie co celu plemnikom.
Tak samo jest z plynami do higieny intymnej, ktore zawieraja kwas mlekowy, i ja ich nie stosowalam w trakcie plodnych nigdy, oczywiscie zanim dowiedzialam sie, ze slaba armia jest

Ostatnia edycja:
amalfi to czym się myć ? mydłem szarym ? czy samą wodą :-) zaskoczyłaś mnie :-) będę miała wiedzę na przyszłość :-)

Magda.a Vanilla dzieki :*
she to zależy od Twojego podejscia...my staramy sie równo rok... na suwaczku mam ze niby pół roku ale... pierwsze pół roku to był spontan.... po tym czasie poszłam do gina... dał mi leki i zaczał mnie leczyc.... a okazało się ze nie u mnie lezy przyczyna.... ja z własnego doświadczenia radze p.ojsc na jakies badania..... jesli Twoj gin Cie nie skieruje to idz sama prywatnie... my tak zrobilismy.... moj gin mowil zeby nie robic badan nasienia.... a sami zroblismy to prywatnie i wtedy wszystko sie wyjasniło.... tak to btm czekała czekała i sie dołowała dalej........

she... co do zeli to słyszałam ze jesli para stara się o dziecko to są odradzane..... zel nie zawiera srodkow plemnikobijczych ale zawiera srodki ktore zmieniaja Twoje pH.... za tym idzie to ze po tym zelu Twoj sluz moze byc wrogi dla plemników i zabijać je
a ma sachare tam... to polecam wiesiołka..... to sa tabletki, ale pamietaj ze mozna je łykać tylko do owulacjii.....l sa to tabletki ziołowe wiec luz

heheh "mydlem szarym " :)) Rozbawilas mnie ;p A nie moge sie tak smiac sama do siebie bedac w pracy ;p

rasta ja sie martwie ze jak juz zaczne chodzic po lekarzach to zeswiruje :( u nas juz minal rok staran.

Powiem, że jestem w szoku bo ja używam regularnie żelu intymnego z kwasem mlekowym bo nie wiedziałam nic na ten temat no i jakoś się udało... nie mówię, bo pewnie jakbym to wiedziała wcześniej to też bym to odrzuciła :p to chyba bardziej siedzi w głowie... tzn. wcale nie sądze, że to nie prawda z tym kwasem mlekowym ale nie wyklucza to0, że może w ogóle się nie udać

reklama
Rasta, może napisz jakie badania warto wykonać :-) jesteś z tym na świeżo :-)
Magdalena gratukacja zakończenia 5 tygodnia :-)

Do góry