Kobieca intuicja się nie myli, a ja mam też przeczucie, że dacie radę naturalniemnie nadzieja opusciła w poniedzialek, wtorek, srode, w czwartek zaczeła powoli powracać..... ja męzowi zaraz po wizycie mowilam ze mam przeciucie ze uda nam sie naturalnie.... w głebi duszy ta diagnoza do mnie moze jescze wtedy nie dortarła i napewno chciałam go pocieszyc ale autentycznie mam takie przeczucie.....
reklama
rastafarianka
25 latek ;)
dzieki dziewczyny ja tez mam nadzieje ze wszyskim sie uda predziej czy pozniej, ale sie uda zmykam spac dobranoc
amalfi
Fanka BB :)
rasta a co sie stalo, probowalam znalezc Twoje posty, ale oczy mnie dzis bola. Robilas dodatkowe badania, tzn Twoj?? Zrobil hormony juz?? Testoster, FSH i LH??? Co wyszlo???
aerleda no, z pracy dopiero, jutro na rano ale do i tak do 19 Waszego czasu
aerleda no, z pracy dopiero, jutro na rano ale do i tak do 19 Waszego czasu
kasia.natka
no Ael suuupeeerrrr brzusio!!!
Dziękuję :*no Ael suuupeeerrrr brzusio!!!
rastafarianka
25 latek ;)
amalfi tak szybko bo prawie spie.... o wizycie u androloga wiesz? bylismy w poniedziałek i powiedział ze nie daje szans na naturalne zapłodnienie... zbadalismy hormony meza......i w czwartek znowu bylismy na wizycie..... hormony ok, MAR test był robiony tez ok.... i teraz wizyta u urologa a ja sprawdzenie owulacji... mąż rozmawiał z jescze z pania doktor w tej samej klinice od tak na luza bo czekał na wyniki a pani akurat spacerowała po klinice i piwedziała ze szanse są niewielkie ale zawsze są na naturalne zapłodnienie
jak wizyta u urologa nic nie wykryje ja bede miała robiony test PCT , jsli wyniki bede złe to inseminacja, ponieważ jest to tekt który sprawdza czy moj sluz nie jest wrogi dla nasienia....
amalfi a Wy robiliście MAR test? to jest test na obecnośc przeciwciał w nasieniu. lekarz powiedział, że duża liczba mężczyzn, który mają kiepskie parametry nasienia mają przeciwciała, które zabijają plemniczki
jak wizyta u urologa nic nie wykryje ja bede miała robiony test PCT , jsli wyniki bede złe to inseminacja, ponieważ jest to tekt który sprawdza czy moj sluz nie jest wrogi dla nasienia....
amalfi a Wy robiliście MAR test? to jest test na obecnośc przeciwciał w nasieniu. lekarz powiedział, że duża liczba mężczyzn, który mają kiepskie parametry nasienia mają przeciwciała, które zabijają plemniczki
Ostatnia edycja:
reklama
amalfi
rasta dzieki za odpowiedz bo wiem ze juz spac mialas isc. I dziwne skoro hormony sa ok to co zmasakrowalo mu nasienie??? Ja to przynajmniej wiem bo moj ma minimalne FSH i LH ale da sie to leczyc tylko ze moze potrwac nawet kilka lat podciagniecie mu tego a moze pare miesiecy nie wiadomo. Zycze zeby u Was sie dalo naturalnie, ja wybralam ICSI jak juz wiesz
Podziel się: