reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mnie nadzieja opusciła w poniedzialek, wtorek, srode, w czwartek zaczeła powoli powracać..... ja męzowi zaraz po wizycie mowilam ze mam przeciucie ze uda nam sie naturalnie.... w głebi duszy ta diagnoza do mnie moze jescze wtedy nie dortarła i napewno chciałam go pocieszyc ale autentycznie mam takie przeczucie.....
Kobieca intuicja się nie myli, a ja mam też przeczucie, że dacie radę naturalnie :blink:

reklama
Rasta trzymam kciuki za to by wam sie udalo naturalnie tez tak cos czuje ze wam sie uda naturalnie :-)

Probowalam cos podczytac Was, ale przewinelam kilka stron do tylu i zobaczylam ze tam dopiero 21 godzina byla i stwierdzilam ze nie dam rady. Zobaczylam tylko brzuchol aerledy, rosniesz jak na drozdzach, zazdroszcze :tak:

rasta a co sie stalo, probowalam znalezc Twoje posty, ale oczy mnie dzis bola. Robilas dodatkowe badania, tzn Twoj?? Zrobil hormony juz?? Testoster, FSH i LH??? Co wyszlo???

aerleda no, z pracy dopiero, jutro na rano ale do i tak do 19 Waszego czasu

amalfi tak szybko bo prawie spie.... o wizycie u androloga wiesz? bylismy w poniedziałek i powiedział ze nie daje szans na naturalne zapłodnienie... zbadalismy hormony meza......i w czwartek znowu bylismy na wizycie..... hormony ok, MAR test był robiony tez ok.... i teraz wizyta u urologa a ja sprawdzenie owulacji... mąż rozmawiał z jescze z pania doktor w tej samej klinice od tak na luza bo czekał na wyniki a pani akurat spacerowała po klinice i piwedziała ze szanse są niewielkie ale zawsze są na naturalne zapłodnienie

jak wizyta u urologa nic nie wykryje ja bede miała robiony test PCT , jsli wyniki bede złe to inseminacja, ponieważ jest to tekt który sprawdza czy moj sluz nie jest wrogi dla nasienia....

amalfi a Wy robiliście MAR test? to jest test na obecnośc przeciwciał w nasieniu. lekarz powiedział, że duża liczba mężczyzn, który mają kiepskie parametry nasienia mają przeciwciała, które zabijają plemniczki

Ostatnia edycja:
reklama
rasta dzieki za odpowiedz bo wiem ze juz spac mialas isc. I dziwne skoro hormony sa ok to co zmasakrowalo mu nasienie??? Ja to przynajmniej wiem bo moj ma minimalne FSH i LH ale da sie to leczyc tylko ze moze potrwac nawet kilka lat podciagniecie mu tego a moze pare miesiecy nie wiadomo. Zycze zeby u Was sie dalo naturalnie, ja wybralam ICSI jak juz wiesz

Do góry