Witam, ja jestem na etapie początkowym.Dopiero chcę odstawić antykoncepcję..długotrwałą, zamierzam zrobić komplet badań, pilnować dni płodnych i słuchać wskazówek lekarza ginekologa. Oczywiście chcę zachować profilaktykę i naprawdę zdrowo podejść do ciąży. Dla mężczyzn również podobne podejście. Zobaczymy jak się potoczy, ciąża ta upragniona i zaplanowana to napewno ogromne przeżycie
reklama
rastafarianka
25 latek ;)
domagam się brzuszków ciążowych!!! poszukiwane zafasolkowane!! ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Pyscek
:)
Witam Monika :-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witam nową staraczkę i życzę powodzenia i cierpliwości...
Ael ja Ci obiecuje, że jak tylko będzie już widać u mnie brzusio (czego nie mogę się już doczekać) to na pewno szybko wstawię zdjęcie, na razie to nie ma się czym chwalić... no chyba, że tłuszczykiem tu i tam
Ael ja Ci obiecuje, że jak tylko będzie już widać u mnie brzusio (czego nie mogę się już doczekać) to na pewno szybko wstawię zdjęcie, na razie to nie ma się czym chwalić... no chyba, że tłuszczykiem tu i tam
rastafarianka
25 latek ;)
Magdalenka mowisz o brzuszku.... nawet nie wiesz jak ja chciałabym wstawic suwaczek ze jestem w 4 tygodniu ciązy!!!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Wierzę kochana ale musisz wierzyć, że się uda bo wiara czyni cuda <przytul> wiem, że łatwo się mówi (pisze) ale to nic Cie nie kosztuje więc nie poddawaj się!! Jestem pełna nadziei, że i Ty za niedługo wstawisz taki suwaczek
Lecę oglądać "Gotowe na wszystko" i spać! Życzę kolorowych snów
Lecę oglądać "Gotowe na wszystko" i spać! Życzę kolorowych snów
rastafarianka
25 latek ;)
dzieki :*
reklama
Podziel się: