reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej :-).
Kurde myślałam, że jak będę miała już wolne to będę tu mogła często zaglądać a tu psikus brak czasu :-p.
O widzę, że nowe fasolki się pojawiają. GRATULUJĘ.!!!!!
Ja dziś byłam na rybkach i się trochę opaliłam :-)

reklama
Vanilia na razie mdłości się skończyły wraz z wymiotami, ale nie wykluczam że zdarzą się osobne przypadki ale cóóóż. Czasem mdłościowo coś mnie dopadnie, ale radzę sobie z tym dobrze.
Na razie mam okres nie jedzenia i muszę się zaopatrzyć w witaminki, bo jak mniej jem to mało witaminek i składników odżywczych dostarczam maleństwu. Na razie jestem na minusie z wagą ok 600 gr.
Czasem złapie mnie zgaga, ale dzięki za Reni mogę brać i mieć zgagę z głowy. Zauważyłam, że szybciej się męczę i jakoś nogi odmawiają czasem posłuszeństwa. A dziś to mi tak gorąco było, więc jak będzie lato to ja w lekko chłodnej wodzie będę siedzieć.

Mineralna ładna fasoleczka, Zobaczysz jak szybko zacznie Ci rosnąć :-D

Star jak możesz wrzuć zdjęcie testu. Ja robiłam Aconem i wynik odczytałam wręcz od razu bo zapodaniu próbki. A po 3ch minutach kreska dalej jest i mam schowane głęboko na pamiątkę testy :-D

No ja zmolestowałam faceta by mi cyknął foty brzucha i wiecie co.....łolaboga jakie to wielgachne brzuszysko jak na 19t!!!!!

ael co za straszny sen miałaś ?? bo nie opisałas?? wstaw zdjecie brzuszka :-)proszeeeeeeeeeeeeeeee

mineralna śliczne zdjecie dobrze ze duze to znaczy ze dobrze mu u mamy :-)

star zrob o czulosci 10 np. bobo test niebieskie opakowanie lub acon ale po cichutku ci gratuluje:-)

Dagne gratuluje po cichutku ale widzisz jednej z nas sie udalo ;-) ja rezerwuje ten 3 cykl mam taka nadzieje :-)
Dagne milego wyjazdu w bieszczady :-)

beata127 nie przejmuj sie do mnie przyszla @ wczesniej niz miala... wiec przed nami nowy cykl napewno sie uda trzeba byc dobrej mysli trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

she przepraszamy ze zapomnielismy o tobie wybaczysz nam a co do tarczycy to zbadaj bo nigdy nic nie wiadomo !!!ja badalam i bylam pod kontrola endokrynologa bo podejrzewal ze mam ale wyniki pokazaly ze nie ale powiedzial ze w przyszlosci bede miec ale nie pamietam czy nadczynnosc czy niedoczynnosc mowil... a co do zeli to niestety niewiem nie uzywam...

Pyscek a moze fasolka a nie ze spoznia ?? trzymam za fasolke &&&&&&&&&&&&&&&&&& bo testy mogly pokazac brak a jestes w ciazy tak jak mi ze jestem a nie bylam wiec nie mozna zawsze testom wiezyc ;-)

Basati8 ee ja tez mam ciezki dzien tak jak wczoraj mialam ciezki i myslalam ze dzisiaj bedzie lepszy to sie wszystko popsuło....Badz dobrej mysli niewiem czemu masz zly humorek moze ci alredka jakas historyjke opowie to ci poprawi humorek???

Atom niemartw sie tak to z nami jest ze najpierw sie martwimy czy jestesmy a potem czy wszystko z dzidzia dobrze kazda tak ma ale wazne ze pencherzyk jest wiec jest dobrze gdyby bylo zle to by ci lekarka powiedziala. trzymam &&&&&&&& by z twoja dzidzia bylo wszystko dobrze :-)

Kasia. natka dziekuje za zyczenia milego dnia ale niestety nie pomogly bo mial byc taki fajny dzionek a tu mi w pracy okazalo sie ze 2 asystentka nie przyjdzie do pracy i ma l4 na 10 dni wiec przez 10 dni od 8:30-21 bede w pracy jedynie co dobre mam w pracy internet ;-)i w soboty od 8;30-15 :-(

mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ;-) jak tak to przepraszam :-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujace na dniach :-)

Ostatnia edycja:
pyscek jak test nie pokazal nic to bym dla swietego spokoju poszla na bete a potem do ginka po lutke lub dowiedziec sie co on sadzi.

reklama
Zaraz wam wstawię zdjęcie dajcie zgrać, godzinę stałam na balkonie bo przyszła potężna burza!!! która de facto leci po skosie na Wawę, więc dziewczynki uwaga :-D

Atan śniło mi się, że facet przestał mnie kochać....normalnie po przebudzeniu myślałam, że to prawda, potem doszło do mnie, że nie a potem ryczałam. Kurna nie lubię takich snów.....

Do góry