reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ojoj biedactwo ja tez takich nie lubie <głaszcze><przytula>
a wiesz co misie snilo ze mialam olbrzymi brzuch i biust mi tak urusl ze musialam chodzic w sportowym staniku bo nie moglam nigdzie znalesc na mnie rozmiaru i sie obudzilam :-p

reklama
Ael o śląsk też się otarła :-) ale chwile popadało ;-)

Ja dziś mam nadzieję, na wyspanie się, u mnie chyba zbliżają się płodne ;-) dobrze,że chłop wyjechał ;-)

a wiesz co misie snilo ze mialam olbrzymi brzuch i biust mi tak urusl ze musialam chodzic w sportowym staniku bo nie moglam nigdzie znalesc na mnie rozmiaru i sie obudzilam :-p
Nie no dobry znak kochana :-D

Ale nie dopisałam bo jeszcze, że mnie facet przestał kochać to miał inną kobietę w bardziej zaawansowanej ciąży a mnie kazał być z jakimś innym kolesiem....

Madziu wiem, że zahaczyło o was, ale te najsilniejsze komórki burzowe przeszły od Bolesławca, przez Wrocek, Oleśnicę i idą tak po ukosie. Troszkę mniej niebezpieczne i nie tak intensywne burze poszły przez Poznań w górę po ukosie.

Ostatnia edycja:
oja no ladnie to tez bym sie obudzila i odrazu przytulila do swego faceta zawsze tak robie jak mi sie cos zlego sni a najczesciej sni mi sie wypadek samochodowy taty ... i zawsze potem rano dzwonie do mamy i mowie ze ma tata uwazac ;-)

No Atan ja nie miałam takiej możliwości by swojego przytulić bo był w pracy i wychodził nad ranem...więc wzięłam jego małą poduchę i wyniuchałam wzdłuż i wszerz.

Macie zdjęcie, byście mnie nie skrzyczały, że nie daje!

Zobacz załącznik 356078

śliczny brzunio ja mam troszeczke mniejszy a nie jestem w ciazy :-p :-p
byla burza w poznaniu blyskalo sie strasznie nie lubie burzy!!!

reklama
Do góry