reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no dziewczyny, niech któraś zatestuje, co tak nieśmiało podchodzicie do tematu

Ael martwię się o Ciebie, co się stało? Ty i tak długo utrzymujący się smutek? wiesz, ja mam znajomych w Oleśnicy, jak chcesz to nakopią w tyłek komu trzeba
wróóóóć do nas

a pok też się wyniosła? jejuuu

a Magd.a?

dziewczyny jak nie wrócicie to ja też się wynoszę!

oj dziewczyny dziewczyny przeciez ten watek bedzie istnial bez wzgledu na to kto tu bedzie a kogo zabraknie, zawsze znajda sie nowe staraczki, kazda z nas tez znajdzie swoje miejsce - dzis tu a jutro gdzie indziej wiec po co fochy pod tytulem jak ciebie nie ma to mnie tez nie bedzie, bez sensu

Atan takie są te testy mylące. W następnym cyklu pewnie się uda:tak:
Claudusia widać małą fasolinkę ale będzie coraz większa. mamuśko Ty:-D
Beata spokojnie, dopiero staracie się 4 miesiące to jeszcze bardzo króciutko. Troszkę cierpliwości, i staraj się rozluźnić. Na pewno wszystko będzie oki
star noo to czekamy na rozwój wydarzeń, tzn nie czekamy na @:-)

BASATI moj maz miał badanie nasienia....wiesz my czekaliśmy do tych badań 10 cykli. trzeba wspierac faceta..... przytulac kiziać, miziać, całować.... mojemu to przynajmniej pomaga ;) bylismy dzis znowu u lekarza... poza tym ze w ciagu tygodnia wydalisy 500zl na lekarza to jestem zadowolona bo facet to fachowiec.... wział się za robote i idzie jak burza...... mąż zroił MAR TEST i jak czekał na wyniki to rozmawiał tez z inna pania doktor i powiedziała, że wyniki sa kiepskie ale jakieś tam szanse mamy..... pan doktor rewelacyjny. świadczyć moze kolejka do niego. wyniki MAR testu wyszły w normie.... w poniedziałek mąż ma wizyte u urooga czyli sprawdzanie gruczołu krokowego, czy nie ma przyrostu, stanu zapalego. a ja mam sprawdznie owulacji.....i pgolnie zobaczyc jak tam u mnie sprawy wygladaja. jak urolog stwierdzi ze u meza jest ok to robimy u mnie test PCT.... a co pozniej to sie zobaczy... lekarz mowil cos o drozności ... ale tego mam nadzieje ze uniknę.

ASIOL!! chcesz lanie?? mnie podtrzymujesz na duchu a sama podupadasz?

hej rasta :-) czyli jednak nie jest tak zle jak myslalas i zawsze warto zasiegac opini roznych lekarzy! ciesze sie ze troche cie to podnioslo na duchu no i jak to powiedzial moj gin - od badan sie w ciaze nie zachodzi ;-)
trzymam &&& i przytulajcie cie czule

to jest tak ze w poniedziałek ja byłam w szoku ze taka diagnoza, ze nie mamy szans.... lekarz cały czas mowi tez o IUI ale daje nam szanse... minimalne bo minimalne ale zawsze jakies..... i to jest ten sam lekarz..... nie chce go zmieniac bo przyjmuje on w klinice niepłodnosci i wyczytałam wiele pozytywnych opinii o nim.....

reklama
Do góry