reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja mam jutro termin @ ale mam nadzieję że jednak nie przyjdzie, kurczę cały czas miałam spokój nie denerwowałam się a dzisiaj normalnie na miejscu usiedzieć nie mogę a ostatnio taki apetyt dostałam że najchętniej nie przestawałabym jeść.:szok:

reklama
ja mam jutro termin @ ale mam nadzieję że jednak nie przyjdzie, kurczę cały czas miałam spokój nie denerwowałam się a dzisiaj normalnie na miejscu usiedzieć nie mogę a ostatnio taki apetyt dostałam że najchętniej nie przestawałabym jeść.:szok:

Trzymam kciuki ! &&&&&&&

Witam nowe staraczki :-) Clio, Skola , beata :-)
Napewno bedzie wam z nami razniej :-)

donia nie przejmuj sie zyje nadzieja ze niepotrzebnie robilam przed miesiaczka w nastepnym cyklu nie bede robic wczesniej mysle tylko czy zrobic w sobote bo to ten dzien w ktorym powinna przyjsc czy poczekac na @ jak nie przyjdzie i zrobic w niedziele ?? jak myslisz??
a co jest z ael bo juz sie martwie...
Dagne jak sie czujesz widze ze dzialasz z branoletkami :-) bo uznalam ze do mojego zestawu tez chce branzoletkę :-)

wiesz, ja bym zrobiła 15 dpo
zrobisz 14 rano a może wieczorem przylezie @, a 15 to już na pewno II :)
i tego Ci życzę

Hej, jestem... :)
Matko, wiecie co się stało?? upał mi nie służy i pusty żołądek...
Pojechałam na uczelnie, pomyślałam -pierw zjem rosół- ja w stronę stołówki, a tu bęc, mdłości, no to odwrót toaleta i 3 fontanny (całe poranne kakao poszłooo!!!) a że już nie miało czym, to ustało... tak czy siak dokończyłam projekt zaliczeniowy, ale czuję się masakra...
Atan, zawieszam narazie prace bransoletkowe... mam 6 egzaminów... dokańczam tylko zaległe Doni. Przepraszam na jakiś czas ;/ nie czuję się narazie na siłach wytężać wzrok bo mi ręce drżą- cos strasznego!
Sil, wiesz, że Ci kibicuję :)
Idę się położyć... nawet miałam smak na frytki z piekarnika, ale nie wiem czy przyjmie...

AAAha i witam nowe staraczki :) powodzenia i szybkiego zafasolkowania :)

Clio, Szkola , Beata witam na forum! Szybko się uzależnicie ;)
Mnie dzisiaj już brzusio nie boli, ale za to strasznie senna jestem i szybko robię się głodna... oczywiście (.)(.) nieustannie, dzisiaj rano musiałam je trzymać schodząc po schodach bo tak boli... :-) ale wolę, żeby bolało przynajmniej wiem, że jestem w ciąży!!!
Dzisiaj jadę z przyszłą szwagierką do ginekologa (też jest w ciąży, dowiedziała się 2 tygodnie wcześniej niż ja :p)

Witam kobitki kochane :-)
Oj długo mnie tu nie było wiadomo matura itp.. Ale już wszystko jest załatwione i teraz mam trochę czasu dla siebie ;-).
Działo się coś ciekawego.? Są jakieś nowe fasolki.?
Widzę, że nowe staraczki mamy :-)
A jak tam zdrówka u naszych fasolek.?

reklama
Martwię się już bo, żebyś TY była taka smutna i cicha to musiałaś naprawdę się zdenerwować.. ale pamiętaj, że nie jesteś sama... !!! musisz myśleć też o tym, że jak Ty masz zły humor to dzidziuś to czuje. Nie będe wypytywać co się stało bo i tak nie napiszesz, ale mam nadzieje, że cokolwiek to nie jest to będzie jak najszybciej dobrze :*

Do góry