reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasek rzeczywiscie masakryczne wyniki mial twoj chlop. To bardzo optymistyczne dla mnie, chociaz moj ma gorsze, dopiero po zbadaniu chromatyny nasienia dowiemy sie czy da sie to leczyc w ogole. Ale poki co moj robote dostal ( jupi!) i calymi tygodniami na wyjazdach bedzie tylko weekendy w domu
magda lepiej nic nie jedz ani nie pij jak ja posta pisze ;-)

reklama
Widze ze znalazlas moj post na weterankach hehhehe ale powiedz czy to nieprawda jest????????????????? Duzo i bez sensu czasem ale tak tez trzeba zeby sie rozerwac i nie myslec, ale zeby to potem nadrobic po 8 godz pracy to juz niestety nie chce mi sie hehehe, zwlaszcza aerleda daje czadu z przydlugimi postami czasem nie wiem o czym hehhehe, wiem ze sie nie obrazi, bo ma dystans do siebie, wiec moge to napisac.

Ogladam rozmowy w toku dobre dzis sa hehhe

Ja Cię wszędzie znajdę :-D hahahaha .. nie no co prawda to prawda.. ale jak byśmy tak tylko o testowaniu mówiły, o bzykaniu to każda z Nas sikała cały czas ;-) i stresowała się ;-)

magda ty w ogole jestes dla mnie fenomenem hehheh staraczka, ktora zacznie starac sie dopiero za dwa lata, wiec wlasciwie powinnas otworzyc nowy watek i nazwac go staraczki na urlopie od staranek hehehhehhehe i ja tez w sumie tam moge pisac bo tez na urlopie jestem;-)Chociaz smialo niedlugo mozesz pisac na weterankach, bo jeszcze troche a bedziesz wiedziec wszystko o nieplodnosci hehhehehehhehehe;-)

Się nie martw amalfi moimi "powieściami", przez kilka dni i tak nic nie będę pisać, więc Ci nie grozi niechęć w nadrabianiu forumowych zaleglości.

Amalfi.. bo ze mnie taki dziwoląg jest ;-) na weterankach też mam kilka wpisów :-) jeszcze tylko na ciązowym mnie nie widzieli :-) ale mam nadzieję,że tak jak mówisz będę wiedzieć dużo o niepłodności, mierzeniu temp i szyjce.. chociaż nawet jak czytam to jestem fenomen :-D bo szyjke mam wysoko ale twardą :-D

Dziewczyny ja po prostu mam od wczoraj takiego mega wk*urwa przez mojego, że nie chciałabym tu pisać i by wam się to udzieliło przez przypadek. To nie jest "humor" do zarażania.

reklama
Do góry