reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A nie próbujesz go jeszcze dobrowolnie do łóżka zaciągnąć, czy już nie widzicie szans ?

u mnie ok. Chłop grzeczny, kochany, aż go nie poznaje :-)

reklama
kasia no problem.
magda chocbym na glowie po stosunku stala, to ruchliwosc u mojego jest taka, ze zdechly zolw szybciej zasuwa, wiec sie nie ludze, chociaz lozka nie omijamy wcale, ale tez sie nie ludze juz

Hej laseczki! Ktora testuje?
Rastafarianka, przykro mi, kurcze co to sie dzieje ze coraz wiecej facetow ma problemy z nasieniem, to musi byc cos wspolnego z cywilizacja... Przykro mi okropnie.

Amalfi aż się pomarańczą poplułam :-D dobrze,że chociaż łóżka nie omijacie :-D u Nas może dwa razy były przytulania, ale nie z zamiarem zafasolkowania :-D

Big.. Fiona miała dziś testować :-) jak testa kupi :-D

Ostatnia edycja:
Witam widzę ze fiony jeszcze nie było... szkoda.. miłego dnia życzę:-) ja już się czwartku doczekać nie moge...

reklama
No bo moja mama gdy zawsze miałam jakiś problem to mi robiła wachadelkiem daje odpowiedź nie lub tak no i kiedyś od niej dostałam swoje wachadelko a ze ciekawośc spać mi nie dała wiec zrobiłam i wyszlo ze jestem wiec teraz czekam do czwartku na test bo w sobote miala przyjść @ wredna mam nadzieję ze nie przyjdzie:-)

Do góry