reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael malutka moja ;-) w Twoim stanie nie wolno się denerwować :-) :-* coż są ludzie i parapety :-)

reklama
aerleda hehehh dzis mam wolne, mam czas na czytanie nawet trylogii, dawaj co cie trapi!!! No chyba ze opiszesz to na zamknietym, to sie nie dowiem ;-).

hej babeczki kochane. Kilka dni mnie tu nie było... Miałam dziś test robic... ale @ wredna przyszła punktualnie co do dnia, co do godziny. KOLEJNE ROZCZAROWANIE!!!!

Żle się czuje, musze sobie z tym jakoś poradzic. :-( Cios poniżej pasa...

GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM :-)

Ostatnia edycja:
Basati glowa do gory kolejny cykl przyniesie fasolke. nie ma co sie zalamywac jak nie teraz to za chwile. ja tez dostalam @ dzien pozniej ale przyszla i sobie poszla:) wiec teraz tylko mozna sobie poczekac co przyniesie nowy cykl

Oby tak było jak mówisz... to bedzie 10 cykl... Zaczynam nie miec siły...

Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka...

Ostatnia edycja:
basati tule, tez napisalabym nowy cykl, nowe nadzieje, ale mi nie uwierzysz, ja mam dwa lata blisko nowych cykli i nowych nadziei, nie jestem wiarygodna juz

Zrobiłas sikacza w dniu spodziewanej @ czy oczekałas troche z mysla ze sie spuzni?

Nie, zrobiłam punktualnie co do dnia spodziewanej @ :p nie wytrzymałabym ani chwilii dłużej..."P

Basati trzymam kciuki za następpny cykl a Ty Ael szybko nam się tu wyżalaj!!!
A tak w ogóle to zadzwoniłam dziś do gina i mam wizytę dopiero 31 maja o 20.00 :( (dzień po moich urodzinach) niby fajnie ale dłuuugooo....

reklama
Basati u mnie juz leci 10 cykl wiec tez zyje ciagle nadzieja i zludzeniem kolejny cykl kolejne nadzieje i tak jak ty marze o dziecku z reszta jak kazda z nas tutaj... i juz mam metliki ze moze nigdy nie bede go mogla miec itp to naturalne przy dlugim czasie czekania na dziecko a wiecznym rozczarowaniu

AeIreda- wal smialo nawet jak mas zpisac co chwile gwiazdki ulzy ci kobieto i zlosc pusci .. nie stersuj sie dzidzi to szkodzi

Do góry