reklama
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
hej babeczki kochane. Kilka dni mnie tu nie było... Miałam dziś test robic... ale @ wredna przyszła punktualnie co do dnia, co do godziny. KOLEJNE ROZCZAROWANIE!!!!
Żle się czuje, musze sobie z tym jakoś poradzic. :-( Cios poniżej pasa...
GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM :-)
Żle się czuje, musze sobie z tym jakoś poradzic. :-( Cios poniżej pasa...
GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM :-)
Ostatnia edycja:
magenta :)
Fanka BB :)
Basati glowa do gory kolejny cykl przyniesie fasolke. nie ma co sie zalamywac jak nie teraz to za chwile. ja tez dostalam @ dzien pozniej ale przyszla i sobie poszla wiec teraz tylko mozna sobie poczekac co przyniesie nowy cykl
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Zrobiłas sikacza w dniu spodziewanej @ czy oczekałas troche z mysla ze sie spuzni?
Nie, zrobiłam punktualnie co do dnia spodziewanej @ nie wytrzymałabym ani chwilii dłużej..."P
Basati trzymam kciuki za następpny cykl a Ty Ael szybko nam się tu wyżalaj!!!
A tak w ogóle to zadzwoniłam dziś do gina i mam wizytę dopiero 31 maja o 20.00 (dzień po moich urodzinach) niby fajnie ale dłuuugooo....
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
Basati u mnie juz leci 10 cykl wiec tez zyje ciagle nadzieja i zludzeniem kolejny cykl kolejne nadzieje i tak jak ty marze o dziecku z reszta jak kazda z nas tutaj... i juz mam metliki ze moze nigdy nie bede go mogla miec itp to naturalne przy dlugim czasie czekania na dziecko a wiecznym rozczarowaniu
AeIreda- wal smialo nawet jak mas zpisac co chwile gwiazdki ulzy ci kobieto i zlosc pusci .. nie stersuj sie dzidzi to szkodzi
AeIreda- wal smialo nawet jak mas zpisac co chwile gwiazdki ulzy ci kobieto i zlosc pusci .. nie stersuj sie dzidzi to szkodzi
Podziel się: