reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia hih, mój mężuś wraca z pracy dopiero 22.30 i pewnie będę już spać bo rano wstaję 4.30 do pracy:dry: ale dzisiaj już było przytulanko więc odhaczone:-D
Atan przestań opisywać zapiekankę bo ślinka cieknie, mniam

Aelreda
uważam że używany wózek to świetny pomysł. Czasem ktoś mało używał i jest prawie jak nówka a nawet połowę taniej. Moim zdaniem lepiej kupić używany lepszej, solidniejszej firmy niż nowy który ię za chwile rozwali. No chyba że kogo stać na fajnie nowe cacko, to super. Ja jeszcze się nie zastanawiałam co my zrobimy....pewnie jak dzidziuś będzie w drodze to będą rozterki. Ten wózeczek śliczny. Wygląda na solidny i kolorek bardzo ładny

Ostatnia edycja:
reklama
Takiego typu wózki chodzą na allegro od 600 zł do 900 nawet, a myśmy wózek plus wanienka odkupili od znajomego za 260 zł.
Z resztą koszt zakupu nam się zwróci, bo moi rodzice bardzo chcą nam pomóc :-D

A kolorek się sprawdzi, jak będzie chłopak :-D

Takiego typu wózki chodzą na allegro od 600 zł do 900 nawet, a myśmy wózek plus wanienka odkupili od znajomego za 260 zł.
Z resztą koszt zakupu nam się zwróci, bo moi rodzice bardzo chcą nam pomóc :-D

A kolorek się sprawdzi, jak będzie chłopak :-D

eh Ael jak Ci fajnie, że już możesz wyprawkę zbierać :)
a ja się właśnie wściekłam, dostałam od dermatologa jakąś maść a tam napisane "bezwględnie nie stosować w pierwszym trymestrze ciąży"- a mówiłam jej, że się staramy :wściekła/y:

Hej laseczki!
Atom, Claudusia gratuluje!
Aerleda juz wozek! Wow, no ale jak okazja byla to trzeba kupic.
My mamy juz wozek od mojej przyjaciolki, ale poki co u niej poskladamy wezmiemy go na sam koniec, po co ma gracic.

Donia a prosiłaś o zamiennik? Ja Ci mówię, zadzwoń do niej i spytaj o zamiennik.

Big, my ściągniemy materiał a stelaż opakujemy szczelnie i wstawimy do garażu wraz z wanienką, to gracić nie będzie nam małego mieszkania :-D
Ja się obawiam, jak zaczną nam zwozić ubranka. Już nas straszą z ilością.

Tak sobie pomyślałam, że jak 27 maja będę miała wizytę i uda mi się wyprosić o usg, to może dowiem się o płeć dziecka i będę mieć prezent na dzień Mamy :-)

No pieknie!
Ja ide w poniedzialek a wlasnie jakos tydzien pozniej mam zamiar umowic sie na 4D zeby miec pamiatkowy filmik wlasnie na Dzien Mamy tez :p

reklama
Bih kochana pytanie czysto techniczne, ile do tej pory przytyłaś i kiedy zauważyłaś nadwyżkę tych kilogramów ciążowych?
Ja dziś się zważyłam i nie mogę trochę uwierzyć, ja wiem, że miałam kilka tygodni nudności, przez co bardzo mało jadłam, ale myślałam, że jak wróci apetyt to trochę przybiorę na wadze...a tak tylko 1 kg w miesiąc....

Do góry