reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a daleko mieszkasz?

ale narazie zadowalam sie kiszona kapustą pisze i skubie kapuste kiszona :)

a mnie skurcze macicy biora bo sie tam wszystko rozszerza i chodze podgarbiona to mniej boli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mineralna na razie te skurcze to pikuś, poczekaj na późniejsze tygodnie. Jak ja nie marudził w początkowych tygodniach tak teraz od paru dni dobija mnie podbrzusze, ciągnący ból czasem nie do wytrzymania, a jak coś zrobię gwałtownie to....ajjj.
Bolą mnie nawet wiązadła przy łączeniu brzuch - noga. A spać? Zasypiam na lewym boku po czym budzę się będąc na prawym, a ciężko zasnąć bo brzuch ociężały już, rozpycha się to moje dzieciątko ehh.

Właśnie pobawiłam się pół godziny wózkiem, składałam, rozkładałam, zakładałam elementy, normalnie poza tym ciężkie to, szok!

o ael jestes juz, bez Ciebie tu jakoś cichooo
No co wy dziewczyny, dżamprezy nie możecie rozkręcić? :-D

Ja dziś senna trochę, leń jak zwykle, ale spać to mi się strasznie chciało. Podeszłam wybrać pieniądze, kupiłam pomidorki i śmietanę...1,5 kg już zjadłam XD
No i trochę się pakuje, bo jutro z rana jedziemy do mojej cioteczki na weekend. Dziś trochę dzieciątko dokazywało, bo się mocno rozpycha, nie mogę normalnie siedzieć i te wiązadła tak bolą....

A ja was sobie co jakiś czas dziś podglądałam :-)

Ael to jakiś piłkarz będzie :D Masz jakieś przeczucia co do płci??
Ja dzisiaj umieram z bólu jajnika :( jeszcze tydzień do @ a mnie jak ciągnie że masakra.. Może jakąś torbiel mam:szok: Ale chyba nie wiem juz sama.

Atan oo musiała być pycha ta zapiekanka, ja bardzo lubię ale mój luby nie znosi mielonego:baffled: dla mnie te aparaty wyglądają tak samo:confused: teraz to są już takie ładnie prawie niewidoczne, można z takimi chodzić:-)

Aelreda kupiliście już wózek? czy dostaliście od kogoś?

zapiekanka makaron mielone sos slodko kwasny kukurydza i smietana wszystko razem potem w brytwannie warstwami ulozone i na to zolty serek :-) niop pycha ale byla by lepsza gdyby moj szef kuchni ugotowal :-)( moj mezulek)

reklama
Do góry