reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

uu ale u dzisiaj cisza.. Nic sie nie dzieje??
Ael ciesze sie że nie tylko ja mam takie dziwne bóle. Na początku ciąży myślalam że mnie cos boli i ciągnie ale teraz to juz jest natręctwo. Dobrze kichnąć człowiek nie może ani nawet za szybko wstać bo odrazu boli i ciągnie. I zdaje mi się że to dopiero się zaczyna bo teraz to brzuszki nam będą najintensywniej rosnąć więc pewnie dopiero będą atrakcje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewika – witam :-) Ciebie też pierwsze widzę ;-) i widzę, że Ty też z dzidziulkiem w brzuszku :-D o tym bólu brzucha to (może śmieszne) ale dopiero tutaj się dowiedziałam, że tak boli jak się dzieciątko rozwija :-) myślałam, że to bezbolesne jest… :-)

Mineralna nic się nie dzieje, bo ciepło się zrobiło i wszyscy na grille pojechali he he ;-)

A no też racja a ja jestem u taty bo mój pojechał z alkomatem na kontrole na kopalnie więc nie chciałąm sama w domu siedzieć jutro mame odwiedzić ide do szpitala bo jets na kontroli bo jej wody płodowe odchodza a a miesiac do porodu

dla waszego swietego spokoju porusze ten temat z ginem :)
ale juz go kiedys pytalam, powatpiewalam, przeczesałam internet na wiele sposobow i nie doszukalam sie w tym nic niepokjacego, bo nic temu nie towarzyszy, poza tym cytologie mam przepiekna, czyli raka nie mam, hormony w normie, wiec luz bluz :)
zrobie to dla Was nerwuski moje kochane! ;*

A no też racja a ja jestem u taty bo mój pojechał z alkomatem na kontrole na kopalnie więc nie chciałąm sama w domu siedzieć jutro mame odwiedzić ide do szpitala bo jets na kontroli bo jej wody płodowe odchodza a a miesiac do porodu

mineralna czy ja dobrze zrozumialam - twoja mama rodzi za miesiac a ty za siedem miesiecy? cos mi chyba umknelo :baffled: ale jesli tak to super!!!

dla waszego swietego spokoju porusze ten temat z ginem :)
ale juz go kiedys pytalam, powatpiewalam, przeczesałam internet na wiele sposobow i nie doszukalam sie w tym nic niepokjacego, bo nic temu nie towarzyszy, poza tym cytologie mam przepiekna, czyli raka nie mam, hormony w normie, wiec luz bluz :)
zrobie to dla Was nerwuski moje kochane! ;*

grzeczna dziewczynka :) :cool2: ja i tak jestem zdziwiona, że 11 dniowa @ Ci nie przeszkadzała, dla czystego kobiecego komfortu coś bym z tym zrobiła :)

mineralna ale ekstra :) babcia będzie bawiła córkę i wnuczkę

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja he he Mineralna ja w pierwszym momencie się nie doczytałam, że mamę odwiedzasz w szpitalu :-) Kurcze, ekstra macie :-) a Twoja mama jaką będzie młodziutką babcią :-D za to Ty i mamą i siostrą he he :-) A dopiero teraz zobaczyłam, że Ty to młoda koza jesteś ;-)

Pok – kochana jesteś, że tak dbasz o nasze nerwy :-) ale naprawdę jesteś pierwszą kobitką, którą znam i ma takie dłuuugie cykle :-) Najważniejsze, że wyniki masz dobre :-)

Widzicie dziewczynki jaki mamy przykład- wszystko co w filmach widzimy, to z życia wzięte jest ;-)

Do góry