reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Powiem wam ze ja muslalam ze nie mam tez sluzu ale z moim mezem lubimy nie tylko klasyczny sex i nieraz sie zabawiamy zabawkami no i w pewnym momencie czuje ze mam strasznie mokro a to taki sluz normalnie strasznie sie ciagnol jeszcze nigdy nie widzialm go u siebie a zaobserwowalam po sexie i nie były to plemniki bo wtedy m nie konczył we mnie a tak normalnie nigdy ne był on widoczny

lillydelux bardzo mi przykro :-( ale nie poddawaj się!!!

witam nowe koleżanki :-)
Razem damy radę wszystkie mieć najfajniejszy prezent pod choinką :tak: nie ma innej opcji :tak:

a co do mnie.... dziś mocniej boli mnie brzuch na dole.... chyba trochę za wcześnie jak na okres... ale piszę to tylko jako stwierdzenie faktu, na chłodno.....

kwiatuszek moj m lubi pozycje jak ja to mowie na trupa, czyli on lezy a ja na nim sie gimnastykuje.kiedys kupilam pierscien wibracyjny, raz sprobowalismy a potem juz jakos nie mielismy ochoty.ja to co miesiac mam duzo sluzu.najczesciej wychodzi jak sie zalatwiam i napinam.ale w tym cyklu mialam go b. malo.od paru dni czuje sie jakbym tak miala b.sucho.
jem teraz obiad i zaraz musze spadac bo musze wrocic do pracy na szkolenie.

no ja tez zaraz spadam musze sie wykapac to sie odezwe pozniej,bafince pewnie i tak dzis juz nic nie zrobia dopiero pewnie jutro bo taka to polityka w tych naszych szpitalach to buzka trzymaj kciuki

kwiatuszek moj m lubi pozycje jak ja to mowie na trupa, czyli on lezy a ja na nim sie gimnastykuje.

u nas też po popularna pozycja choć czasmi sie irytuje ze ja musze sie naskakac a on sobie tylko lezy i czerpie przyjemnosc :p jak sobie ponarzekam to P. sie przez jakis czas stara i wymysla rózne fikolki ale ostatecznie pozyacja "na trupa"-jak to nazwałaś , wygrywa :)

reklama
lily ja tak ostatnio z mezem gadalam i stwierdzilismy ze w pierwszym cyklu staranek w ciaze jednak nie chcielibysmy zajsc.fajnie jest sie troche postarac, poeksperymentowac, poprzezywac.wtedy ma sie wieksza radoche jak sie uda.my tak tu narzekamy jak sie nie udaje ale kobietki przyznaja mi racje, ze przy tym tez sie dobrze bawia.

Devi faceci sa wygodni.moj jeszcze oczekuje zebym go wtedy piescila po sutkach.moj m jest b. dobrym kochankiem ale za b. leniwy.u nas od dluzszego czasu gra wstepna nie istnieje, on mysli ze jak mi powie ze chce sie kochac to otwieram sie tam na max.a potem dziwi sie ze mu sie trudno wchodzi i go boli penisek po sexie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry