reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia :* rozszyfrowałaś mnie ;-)
w tym miesiacu nic a nic. nie bedzie takiej mozliwosci technicznie i fizycznie.

AEL - czemu ryczy!?!?!? co sie stalo!??!?!

reklama
Ael powiedz nam kochana jak to jest z tymi piersiami w początkach ciąży ... bo jak narazie żadna nam nie odpowiedziała :-(

wtrace sie szybciutko. jest roznie. kazda kobieta ma inaczej. jedne boli prze, jedne po, inne prawie wcale. jak boli to jedne z boku, inne od dołu, inne swedzi, inne sutki bola, jedne malo, jedne bardzo.
nie ma zasady jesli chodzi o objawy ciazowe i ich wystepowanie. zadnej zasady.
:)
domyslam sie, ze woalalbys jakas jednoznaczna odpowiedz typu "bola - ciaza, nie bola - nie cciaza" ale tak w ogole nie jest.
gorzej. przez wszystkie cykle moga nie bolec, raz zaczna bolec i nie swiadczy to o ciazy - cykle u jednej tej samej kobiety moga sie od siebie roznic.

Ael - niepokoje sie juz!

eh chyba się nie dowiemy co się dzieje z Ael :-( mam nadzieję,że nic złego się nie stało...
spadam spać dziewczyny, miłej i seksualnej nocki życzę ;-)

reklama
Pyscku mnie nie bolały piersi przed @, rzadko kiedy mnie bolały, ja w tym cyklu zafasolkowanym to nie miałam ani objawów na fasolkę ani na @, więc ja to dziwny przypadek.

Nic się złego nie stało, przestańcie czarnowidztwo uprawiać. Znaczy się tak mi się dziś kichnęło, że poczułam jakby mi się odrywało w brzuszku i nie wiem czy to normalne czy nienormalne...Ponoć normalne tak gdzieś jakaś ginka napisałam, ale mnie to się zdarzyło może z drugi raz (tym razem się zaniepokoiłam), a że moje kichanie jest dosyć potężne to wcześniej miałam odczucie jakby mi dzidzia skoczyła w momencie kichnięcia. Poza tym hormony też mi dziś zadziałały i dlatego siedzę i ryczę...

Pok Ty stalkerze jeden, przestań na mnie krzyczeć....ryczę bo głupie hormony bo głupie kichanie ot co, małe głupie powody...

Do góry