reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam wszystkie!
Ja doszlam do wniosku, ze kazdy moj cykl jest inny i nie bede sobie wciskac juz ciazy.ja mam dzis 20 dc i temp. dalej rosnie- 36,9, podbrzusze chwilami mnie pobolewa jak na okres albo czasem czuje jajniki, a po owulce nigdy czegos takiego nie mialam.sexu bylo malo w tym cyklu, wrzucilam na luz wiec zobaczymy co z tego wyniknie.po tylu miesiacach starania jestem cos negatywnie nastawiona.bylam dzis u denetyski, zaplombowala mi mala dziurke a za tydz.ide zrobic druga i juz bedzie wszystko ok.
Mayli i patrycja ja mysle, ze wy te objawy ciazowe jeszcze poczujecie.mi kolezanki mowily, ze dopiero w 8 tyg. zdaly sobie sprawe ze sa w ciazy.
katty miala chyba dzis testować?

Anna jak kiedys bede kupowac wozek do zglosze sie do Ciebie po rady. jestes mega ekspertka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Devi, no to nic tylko rodzić w Oławie hehe, ode mnie z domu, to droga prosta jak strzała, tylko skręt do szpitala i już ;p
a co do zzo, to dają na klinikach, jak masz swojego lekarza stamtąd, of kors ;)

Witaj BigChild, mam nadzieję że szybko uda Ci się zaciążyć i zapraszamy do częstego zaglądania!

Mayli, nie denerwuj się kobito, fasolka jest i na bank z nią wszystko w porządeczku, daj znam koniecznie znać jak było na wizycie :D

kurde, Wy tyle o tych testach ciążowych piszecie, a jak się Wam muszę przyznać, że jeszcze nigdy w życiu nie robiłam sobie testu ciążowego ;p

julieet ja robilam tylko raz chyba :-) a teraz widzę, że i tak w nieodpowiednim momencie go robiłam, bo i tak by nie wyszło jakbym faktycznie była w ciąży

A ja mam jeden test w domku i to chyba od pół roku :-( jakoś tak nawet nie było okazji do zrobienia, zawsze wiedziałam że przyjdzie @. Teraz też nie zrobię :-( ale jak dofasolę sobie ziółka w następnym cyklu to nie ma możliwości, żeby test wyszedł negatywnie:-)

anna_ i to się nazywa dobre podejście:-) tak trzymaj :tak:

Malwinka91 witamy i zapraszamy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malwinka to powiedz cos o sobie :) probujecie na spontana, czy mierzysz temperaturę czy coś :) no i czy 91 to rocznik? jeśli tak to całkiem młoda mam się szykuje:biggrin2: fajnie... ja zawsze chciałam być młodą matką, jakoś tak od zawsze o tym myślałam... ale jakoś nie wyszło

reklama
malwinka witaj,pisz jak najczęściej...
napisz czy mierzysz,temp,na jakim etapie teraz jesteś: przed owul,przed @??

Do góry