reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej laseczki w ten piekny poranek! Ale pogoda za oknem. Ja poki co sie lenie, przyznam.
Mineralna wspolczuje stresow, ale zrob tak jak ci kazda radzi i idz gdzie indziej

reklama
Dalej nie ma odpowiedzi,hmm. Pewnie Aerleda nam to opisze w poscie na cala strone heheh, bede czekac. Chyba ze paluszek znajdzie czas jeszcze, ja spadam teraz papapapapapa

Czuję się wyśmienicie, aż dziwne, wczoraj bardzo mnie mdliło, ale wrócić nic nie chciało, ale dziś super, może dlatego że wczoraj w końcu wyszłam na pole (ja z Krakowa, ja na polę wychodzę). Do tego dziś wizyta, więc może znowu podglądnę ;)
A wczoraj mieliśmy trolla napadającego bardzo nieładnie na Pao, ale dostał bana.

Ja muszę się Wam przyznać, że…. Nie wytrzymałam i też zrobiłam testa… ale niestety wyszedł negatywny :-( :-( :-( łudzę się troszkę, że mogłam go zrobić za wcześnie…. Ale teraz już bardziej czekam na @ niż na II kreseczki :-( szkoda… naiwnie myślałam, że uda Nam się na pierwszy rzut… wiem, że to nieuczciwe z stosunku do dziewczyn, które już kilka razy próbowały, ale jakoś tak chyba jest, że chce się jak najszybciej :-) Pocieszające jest to, że moje Kochanie też jest zawiedziony… widziałam, że też zależało mu na ciąży, ale On jest bardziej optymistyczny niż ja (i się tak od razu nie łamie) :-)

Jejciuś wszyscy od rana w pracy ;-) Czy tylko ja pracuję nocami??? :-( ;-) Za to ja przynajmniej mogłam się wyspać :p

Kasia ;-) Czyli Ty też mam „zwierzaka” :-D ekstra ;-) zwierzątka są kochane :-)

Atom – czyli jeszcze nic nie jest przesądzone :-D najgorzej się czeka he he ;-) i nie tylko Twoja psychika jest pogmatwana :-) I wiesz… właśnie dlatego zapisałam się na to forum, bo bałam się, że tak bardzo mi zależy, że mogę sobie ją wkręcić :-( a tu jest tyle kobiet, że zawsze można zapytać o swoje wątpliwości i nikt Cię nie wyśmieje :-) Tak, że nie łam się ;-) jedyną ciążę jaką możemy mieć to taką prawdziwą :-D

Basti!! A czemu co się będziesz udzielać?? Przecież o to właśnie chodzi – żeby się udzielać :-D

Mineralna – pamiętaj POZYTYWNE MYŚLENIE!!! :-) Wiem, że na pewno się martwisz, ale nie ma sensu się zadręczać :-) Też uważam, że powinnaś zmienić laboratorium :-) Może inne, może konsultacja z innym lekarzem… nie polegaj tylko na jednej opinii :-)

Paluszku :-) trzymaj, trzymaj, ale chyba na drugi miesiąc już :-( [pisałam wyżej] widzisz jak się dzidziusia pragnie to się wkręca sobie różne rzeczy, że może jednak… wszystkie tak mamy :-) A Tobie życzę spokoju w pracy :-D
Z resztą wszystkim pracującym życzę SPOKOJU W PRACY :-D

Silmiriel kochana , ja jeszcze nie dostałam @ wciąż czekam :-) [pisałam wyżej jak to ze mną jest] To Paluszek pisała, że dostała @ ale skąpą :-D więc trzymam za nią &&&&& :-D
A właśnie, właśnie- jak Ty się czujesz Sil? :-)

Co do nie wiedzących dziewczynek to.. mieliśmy tutaj kilka intruzów, które jechały na Pao… myślały, że zabłysną i jej dokucza, aleśmy sobie z Nimi poradzili i już ich nie ma :-D

BigChild a nie wiedziałam, że o Ty w ciąży jesteś :-D ha ha ale ze mnie gapa, bo dopiero teraz to zauważyłam :-) Gratuluję i czekam na spowiedź, jak Ty się czujesz? :-)

A to mi się pomajdało, na wzrok mi idzie jak nic :p

Przed chwilą wypełniłam druki do refundacji badań na które nie mieli umowy w mojej przychodni, dziś mi je lekarz podbije i mam nadzieję, że coś zwrócą. Dziś też odbieram wyniki, na które krwi nie chciałam oddać 30 kwietnia i pani musiała się nabiedzić, ale ze mną tak jest. I mam dziś założyc kartę ciąży :) cieszę się przeogromnie.
Dziewczyny, nie ten cykl to następny, nie ma się co stresować, a próby są fajne :)
O trollu nie ma co więcej pisać, bo musiałabym być wulgarna, chcecie to wróćcie do stron wcześniej, ale nie ma się co denerwować.

A ja nie idę do pracy :p bo ja mam zwolnienie :p

reklama
Do góry