reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki ja weszlam sie przywitac przed praca:-) gdyby mi sie chialo tak jak mi sie nie chce:/ witam cie karolino;-)
ja spalam dobrze a wiecie co dostalam wczoraj od mojego ukochanego:p wedke i kolowrotek bo ostatnio strasznie mi sie spodobala:p i dostalam ja juz nie moge sie doczekac weekendu zeby ja wyprobowac:) teraz wypilam kawke zjadlam sniadanko i nie bawem do pracy

reklama
witam w ten pieknie zapowiadajacy sie dzien, juz zazdroszcze tym co wolne maja bo ja do pracy sie zbieram :-( ale ktos musi pracowac by bawic mogl sie ktos;-)
u mnie dzis kolejny dc jak widac ale dzien dlugi wiec wszystko moze sie zdazyc - czekam
no i ja tez mam piesia, nawet calkiem sporego
milego dnia zycze

Witam Was!!! Kurcze tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, żę jakimś trolom chce się bawić w takie dziwne podchody na forum...żenada.
Pao ty się kobitko nic nie stresuj i wrzuć na luz. Szkoda że mnie ni było jak była akcja to bym coś dogadała :wściekła/y:.
Ja rozpoczynam drugi dzień z moją luteiną i biorę ją 3x dziennie więc się zastanawiam kiedy bym mogła dostać @ choć powiem Wa w sekrecie że liczę na mały cud i @ nie przyjdzie ;-)... trochę też mnie korci kupić test i zrobić tego sikacza bo może jak robiłam go tydzień temu to była bardzo wczesna ciąża no bo dlaczego cały czas nie mam @ i strasznie bolą mnie piersi???????? Kurde już chyba na siłę sobie wmawiam tą ciąże i przez to skończe pewnie z urojoną hehehehe. Matko ale moja psychika jest pogmatwana :-D

Karolina witamy :-)
Kasiu a jak u ciebie? Co z @? Kiedy testujesz bądź kiedy masz zamiar iść do gina?

ja naszczescie ide tylko sobie na 3 godzinki do pracy ale mam ok 1,5 godziny dojazdu. jeszcze godzina i trzeba uciekac do pracy ja rowniez zycze wam milego dnia :) i hehe nie piszcie za duzo bo znowu was nie zdolam nadrobic

Spadam do pracy odezwę się później i dołączam się do magenty - nie piszcie za dużo !!!!:tak:

Dzień dobry.

Witam wam i ściskam mocno. Również nowe staraczki. Czytam tak sobie was... ale co ja się bede udzielac :-).
Dzis dopiero 21 dc. Temp. 36,9 .... ale biore lutke. Ciekawe czy @ przyjdzie. Cyce bolą i sie powiększyły... Mój to zadowolony. hehheheh

och, ale sie tu wczoraj działo... Pao -głowa do góry. Ludzie są wredni i zazdrośni... nie ma się czym przejmowac.;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Madzia :)

ah ja będę testować 19 maja ale HBS ;( zaś wynik jest nie jasny cos mi niepozwala tego stwierdzić czy ujemny czy dodatni . kurde żadnych leków nie biore oprócz kwasu foliowego i luteiny hm

a jak tam z tym twoim ? koniec?czy zeszliście się?

Zeszliśmy się ;-) dałam już Nam ostatnią szansę.. jak narazie jest fajnie ;-)

Mineralna trzymam kciuki żeby wynik był satysfakcjonujący :-) ja na szczęście byłam szczepiona na wszystkie obowiązkowe szczepienia :-)

reklama
To fajnie może zmądrzeje :)

sgtrasznie sie boje bo przez tel mi powiedziala dodatni wpadlam w płacz na skzolnym korytarzu a przychodze to powiedzieli ze mam powtórzyć że ona źle popatrzała ale wiesz jaki ból jak uslyszalam ze dodatni masakra 19 bede robić

musi byc ujemny

Do góry