reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
na miejscu skoro pusta nastolata decyduje sie na dziecko tylkopo to zeby sie w dom pobawic, zapewne bez skonczenia szkoly itp... pozniej cerpi tylko i wylacznie dziecko, a niestety dziecko sobie rodziców nie wybiera.... takze mi zal tak pustej osoby

różnice widze, sama wychowuje dziecko wiec wiem jak to jest a wasza pao próbuje jedynie zatrzymac faceta przy sobie to jej sposob bo innego wytlumaczenia nie widze, skoro nie sa po slubie, skoro nie pracuje, skoro nie skonczyla szkoly :) brawo jej jeszcze bijce pao twoj chlopak wie ze ty tu takie reczy wypisujesz?

pomyslce chwilke, skoro dziewczyna 20 letnia kreca swojego chlopaka w dzieckoz eby go przy sobie zatrzymac, nie skonczyla szkoly, zamiast uczyc sie do matury to teraz siedz na jakims forum, co swojemu dziecku zaoferujesz pao skoro nie masz pracy, gdzie bedziecie mieszkac i z czego sie utrzymywac bo dziecko to nie zabawka?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pao gratki z powodu maturki!!! Dzielna kobietka;-)
Co do wiadomości dziwnej treści...NIE KOMENTUJCIE po co nakręcać niechciane wpisy.

znam cie kochana paulinko i pokaze twojemu chlopakowi jakie rzeczy wpisujesz o swoim chlopaku ostry seksik itp. jestes pusta i nic tego nie zmieni:)

Freak20 jeżeli dalej zamierzasz obrażać Pao to daruj sobie i idź porozmawiaj na innym forum gdzie są ludzie twojego poziomu... My nie chcemy tutaj takich tekstów jakiej kolwiek osoby. Więc opuść to forum jak najszybciej !
a tak wogóle to dlaczego czepiasz się Pao ?? wara od niej ...

a co ty mozesz wiedziec?? znasz ja pojawiasz sie jak z nieba i co wielkie swoje wywody prawisz zejdz z niej konczy mature z kad wiesz ze faceta chce na dziecko zlapac?? ja tez nie mam slubu i co faceta na dziecko nie lapie !!!!! co ty mozesz wiedziec o niej i po co sie wypowiadasz skoro nie wiesz o nas zupelnie nic??!!! jak ci cos nie lezy to zejdz z naszej Pao i znajdz sobie inny watek... masz dziecko ok i co?? uwazasz ze skoro ona nie pracuje a sie uczy to nie moze miec dziecka?? ja tez nie pracowalam i co a i tak o dziecko sie staram !!!!

a tak dodatkowo co ty masz zeby komus sie wpierdalac w zycie?? zejdz z niej i spadaj z tad bo nam forum zasmiecasz swoimi tekstami... i my tu nie jestesmy od pociskow dla ciebie a w zupelnie innym watku wiec jak cos cie nie lezy to spadaj i zajmuj sie swoim dzieckiem a nie tu nam glowy i humory psujesz

Ostatnia edycja:
Pao wiesz swoje..resztę olej ;)
A Pni "miłe posty" radzę zainwestować w naukę polskiego i umiejętność wysławiania się bo widzę że ze składnią ma kłopoty....

Ostatnia edycja:
reklama
drogie forumowiczki znam paulinke bardzo dobrze bo mieszkamy w jednym miescie, taka osoba jest dla mnie strasznie nieodpowiedzialna i szkoda mi jej chlopaka, ale mysle ze da sie z tym cos zrobic, b to chore jest, wez sie za mature i szkukaj pracy, a pozniej mysl o dziecku, bo to nie ZABAWAKA!!! i nie mow ze oboje o tym zadecydowaliscie bo to byl twoj pomysl przez to do nas ciper wogole ne wychodzi, nigdzie bez ciebie sie ruszyc nie moze bo zawsze sie na nim wleczesz jak ogon a kazdy cie obgaduje i sie z ciebie smieje i napewno sobie wezmiemy luksza na strone i z nim porozmawiamy, juz raz od ciebie odszedl bo mial cie dosc teraz tez czesto mowi ze go wkurwiasz wiec mu pokazemy wszystie posty i napewno cie w dupe kopnie

Do góry