reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiol pytałam pok o te moje wyniki testów owulacyjnych i ją też to zdziwiło, mówi, że może testy wadliwe, ale jeszcze będziemy nad tym debatować, więc dam Ci znać. Ja od dawna mówiłam, że jakaś dziwna jestem :-D

wyszły mi 4 pod rząd pozytywne (takie, że testowa dużo mocniejsza od kontrolnej) a nie było skoku temp. Dopiero dzisiaj o 0,2 st. I pytałam pok czy po owulacji intensywnośc testów spada, bo to coś dziwnego 4 dni dodatni test a owulki brak

Asiol pytałam pok o te moje wyniki testów owulacyjnych i ją też to zdziwiło, mówi, że może testy wadliwe, ale jeszcze będziemy nad tym debatować, więc dam Ci znać. Ja od dawna mówiłam, że jakaś dziwna jestem :-D

O donia dzięki, że o mnie pamiętałaś :) Kurcze może rzeczywiście wadliwe były te testy? Albo miałaś owulkę tylko skoku tempki nie było...Na szczęście z tego co pamiętam to sporo się przytulaliście na urlopiku więc teraz nic tylko trzymać za Was kciuki :)

hmm co do testow ja mialam tak ze z pieciu 4 mialam pozytywne tylko ten jeden mi wyszedl jasniejszy a reszta byla taka jak kontrolna i tylko ten raz uzywalam testow a potem juz nie teraz chce sobie kupic na nowy cykl jak teraz nic nie wyjdzie a wiem ze nie wyszlo bo czuje sie mega @ i chyba mnie przeziebienie bierze tylko jedno co mnie zastanawia bo przewaznie przed @ mam malo sluzu i taki hmm bardziej zoltawy a teraz mam bialy ale piersi bola wokol sutkow wiec nie nastawiam sie na zadne rewelacje i jajnik mnie ciagnie lewy i brzuszek tak cmi lekko wiec @ pewnie sie rozkreci o czasie

ma wedke cie nie stac a na dziecko stac hehehehe, a za co je utrzymasz? bawienie sie w dom to chora zabawa bo cierpi dziecko... zal mi ciebie

Hej dziewczyny, jestem uff, wykłady mnie wymęczyły.
Sil, ja mam wizytę w środę :) tak się boję, że masakra...
Big super brzusio :)

reklama
Do góry