reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Freak a ty nowa tutaj?? a co do zakupow wedki i porownaniu do dziecka to chyba czasem lepiej sobie odpuscic wedke a miec na dziecko ... zreszta zalezy od wedki bo czasem to twoja pensja mogla by ci nie starczyc .... ja wedkuje wiec wiem ile kosztuje dobra wedka

Wiecie na co ostatnio mam smak? dziwne- makaron rurki + podpiekanie z masłem i solą a na koniec śmietana haha :) i szamam takie coś :)
A i zapomniałam czegoś napisać :)
Iwasek trzymam mocno kciuki za betę :) a Claudusia- gratuluję :)

dagne to widze ze zaczynaja sie smaki:p ja mam dzis gulasz z makaronem hehe a ostatnio milam makaron z sosem brokulowo serowym mniam... ale placki ziemniaczane za mna chodza ostatnio i chyba je zrobie na obiad jutro po pracy dzis mialam wolne co mnie mega cieszy... wlasnie dzwonil mo ukochany i wiecie co stwierdzil ze sie spozni do domku bo jedzie po prezent dla mnie ... hmm a ja imienin nie mam urodzin tez rocznicy tez wiec mnie dziwi co mu nagle z prezentem odszczelilo.

Freak... wpis trochę nie na miejscu.. żal mi Ciebie .. zarejestrować się tylko po to ,żeby posta napisać..

Pao :-* nie przejmuj się.. :-)

Magenta, może i się zaczynają hehe:) chociaż jestem mega przerażona środową wizytą pierwszą! boję się strasznie, że cos nie tak itp... i odbija się to na mężu, drę się jak najęta, bo nie mam się jak wyładować.
mmmm, brokuły- pycha w śmietanie (jak widzicie mam smaki na wszystko ze śmietaną, nawet frytki jem ze śmietaną) :)
Uuuułłła, cóż za tajemniczość Twojego lubego :) może hmmm, jakaś biżuteria :D

dziecinka sie bawi i mysli ze jest wielka bo napisze posta i bog wie co chce nim nam pokazac... no coz zal mi takich ludzi ale no coz ... Pao ... olej ten dziwny wpisik... jak by laska znala sie na rzeczy to by wiedziala ze na sprzet mozna duzo pieniedzy przeznaczyc sam glupi kolowrotek moze kosztowac do 2-3 tysiecy zl wiec sory ale ten temat mam w malym palcu bo troche siana pochlonelo mnie wedkowanie z moim ukochanym... a dobry sprzet to spora inwestycja nie raz za to mozna miec mega wyprawke dla dziecka

co do bizuteri to nie wiem hehe jak co podam mu twojego bloga:p

nie martw sie dzidzia zdrowo rosnie nic zlego sie nie dzieje kochana

Ja ostatnio tez duzo mialam ochote na smietane i to z wszystkim co mozliwe .. ale wczoraj zjadlam cala puszke ananasow

Ostatnia edycja:
reklama
Ale w ogóle sorry o co kaman tej osóbce? Bo ja nie kumam czegoś, wpada tu, strzela z d...y jakimś dziwnym tekstem o wędce i co....?To miało niby kogoś urazić, zezłościć czy co? Laski ja myślę, że należy w ogóle ten wpis olać i się nie wkręcać w dyskusję bo to żal zniżać się do poziomu tego kogoś...:dry:

Do góry