reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Halo dziewczęta, jak macie wypowiedź użytkownika, poniżej nicku info o rejestracji i ilości wpisu, macie taką czarną ikonkę, pierwszą z lewej, kliknijcie w to i dajcie ostrzeżenie temu użytkownikowi. Dodatkowo blokując wpisy tej osoby na 10 dni, a te ostrzeżenia zostaną zanotowane u moda bądź admina, który być może takiego użytkownika usunie.

reklama
Hahaha a ja czytam i pyszczek mi się śmieje z tej "jakiejś" freak... jest żałosna!! Skoro znasz Pao to powinnaś wiedzieć parę rzeczy... m.in. to, że nie wędkuje w realu i to, że starają się z chłopakiem o dziecko :-) druga sprawa skoro ją znasz a walisz tu takie posty i grozisz, że powiesz jej chłopakowi to może po prostu ty chcesz go złapać w jakiś dziwny sposób... jesteś żałosna i lepiej się stąd wyoddalaj!!!!!!!!

no i co mi odpowiesz paulinko?

hehe zerwal i co chwila do niego wpisywalas msmy wiem bo go nardzo dobrze znam do lat, i chlopaki spod 12 juz sie szukuja zeby z nim porozmawiac i pokzac mu to forum takze wiec twoje dni z ciperem sa policzone :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pao..dziewczynka ma dziecko z tego co pisze ale bardziej interesuje ją TWÓJ facet. To dopiero odpowiedzialność! I co za troska.... Nie przejmuj się bo nie ma CZYM;-)

Ehh kocham ludzi, którzy urywają się z choinki pie rdoląc totalne głupoty o innych. To tylko mnie przeświadcza w odczuciu, że jestem zajeb istą osobą!
Freak dzięki poprawiasz mi tak humor! No i pokazujesz, ze 99,9% jest od Ciebie mądrzejszych! Haaa, genialne oddanie się sprawy!

To, że ty wpadłaś z dzieckiem i pewnie nie możesz nikogo znaleść to zazdrość Cię zżera, że komuś się układa! Jesteś śmieszna!!!! Co ty możesz wiedzieć o cudzych marzeniach...

nie rozumiem ludzi co sie komus w zycie mieszaja co boli cie to ze kolezanka ma faceta a ty nie ?? moze na niego lecisz co?? i cie to boli ??? zamiast slac tu swoje durne teksty idz dzieckiem sie zajmij ty jej jedziesz ze mature robi nie pracuje ... a ty za to jestes pusta jak dziecko ... wydaje mi sie ze jestes chyba mlodsza od niej bo pusta to juz nie bede powtarzac ale zal mi dziecka co ma taka mamusie co sama nie wiem gdzie nos wtyka zajmij sie swoja szanowna d**pa i spadaj z tad

Tej lala a moze sobie pojdziesz do kolegow bo wiedze ze ty na faceta sie slinisz hehe i chyba dziura cie swedzi wpadlas sobie i co jestes wielka bo masz dziecko i jetses taka mega odpowiedzialna mamusie odpowiedzialne nie robia takich dziecinnych podchodow jak ty jak jestes taka dzielna wielka i potrafisz jechac na pao tutaj to moze sie nam wszystkim przedstaw

Ostatnia edycja:
reklama
dobrze juz linka wszystkim spod 12 rozeslalam :) wiec napewno kazdy bedzie mial dobry ubaw a ciper napewno tego nie czyta bo jest w tej chwili gdzie indziej:), pokaz mu posty jak opowiadasz o waszym ostrym seksiku:)

Do góry