reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan oj tego nie pamiętam :-( ale bralam jedna tabletkę :-) jeszcze mam nawet luteinę w domu :-D

Chyba miejsce w sygnaturce jest odgórne, musiałabyc suwak zlikwidować chyba...
Właśnie wróciłam z ogrodu, kot mi się wytarzał w miejscu po wczorajszym ognisku i śmierdzi... A ja głupia mu pozwoliłam, no ale niech ma coś z życia...
Pao, ważne, że zdane :) a jakieś plany pomaturalne?

Hej babeczki kochane... czytam, czytam i doczytac was nie mogę. Obiecuję, że nadrobie.

Atan- ale słodkie te skarpetki.

Vanila- witam Cię serdecznie na BB.

Iwasku-jak sie dziś czujesz????

Patrze, patrze i co widzę??? coraz więcej nowych fasolek.... no awansujmy wszystkie na górną liste ;-)

Ja mam dopier 20dc także do testowania jeszcze czas. Ale wiecie co? mierze temperature.... i mam problem. Bo z ciekawości mam 2 termometry i mierze jednym w ustach a jednym w pochwie. I co mnie zastanawia to to że w ustach temperatura nie rośnie ( a raczej skacze) a w pochwie sie podnosi. Czyli co? fasolki nie ma???

mineralnakocica- napewno bedzie ok ;)

dotka 1980- jak u Ciebie mierzysz też temp.???

Claudusia - gratuluje!!!

Ps. Iwasku trzeba dorobic chyba troche miesięcy bo fasolki się rozdają i rozdają i zostały tylko 2. A tu tyle by chciało byc na górnej liście.

Basati mierzę temp, ale do tej pory nie było skoku, dziś dopiero sie podniosła leniwie ale o 0,2st. Dziwy jakiś ten cykl.
A co miejsc mierzenia temp. to w pochwie chyba jest najbardziej wiarygodne, i nie sugeruj się tym wahaniem, bo jeżeli nie spadła poniżej nawyższej bazowej to jest szansa :)

Pao nie mam pojęcia...A wiecie ze suwaczki babyboom dyskryinują kobiety z długimi cyklami...?:)Długość cyklu max 37 dni, ja ze swoimi 38-40 dniowymi się nie mieszczę;)

Laseczki która z Was brała luteinę pod język? Wydaje mi się że Magd.a ale nie jestempewna? Po jakim czasie powinnam dostać @?

luteine na wywołanie bierze sie od 16 dc. 2 razy dziennie podjęcykowo. Po 2-3 dniach od zaprzestania powinnaś dostac, o ile nie zafasolkujesz.

Trzymam kciuki za testujące na dniach.

Ja dziś i to kolejny dzień z rzędu nie specjalnie sie czuje. Poczekam na dzień w którym będe mogła zatestowac.
Znając życie znów zobacze paskudną jedną kreske.

Oczywiście nie wmawiam sobie objawów... poprostu jestem słaba!

magenta - który masz dzień cyklu?????

Ostatnia edycja:
To może ja coś poknociłam, ale wydaje mi się ,że u mnie dłużej trwało od zaprzestania brania lutki wystąpienie @, napewno było to powyżej tygodnia.

reklama
Jak się bierze jedną dziennie to możliwe że dłużej trzeba czekac na @. Ale jak 2 razy dziennie to powinna przyjśc po 2-3 dniach.

Do góry