reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja nawet nie pamiętam kiedy się przytulaliśmy w udanym cyklu, ale chyba z 2 dni przed owu i jakoś załapało, choć dziewczyny potwierdzą, że na początku wyglądało jak nie ciąża. Stąd zresztą to winko też. Ale nie ma się co nastawiać, dziecko samo wybiera moment, kiedy przyjdzie na świat :)

A ja będę mieć dziś ziemniaki pieczone w garnku na ognisku, znacie?

reklama
Ja dla Pao jestem... kochana wiesz co tak naprawdę na samym początku przed @ nawet nie miałam ochoty, potem po teście tym bardziej, i dla świętego spokoju długo żeśmy się nie kochali a jak już pozwoliłam to skończyło się to plamieniem przez krwiaka. Potem ok 3-4 tygodni zero seksu i jak już się zdecydowaliśmy to tak spokojnie delikatnie, czule. Jeszcze jakiś czas temu na seks miałam ochotę teraz znów nie, dlatego tak trzymam na dystans swojego :-)

Idę robić masło czosnkowe a wy mnie tu zagadujecie!!!!!

Sil – przyjdzie czas, będzie rada ;-) Jednak nadzieję mam :-D ooo ziemniaczki… chyba wiem o czym mówisz :-D

Pao – hi hi bambusową wędkę :-D ale ubawiłaś mnie tym :-) muszę zobaczyć jak to wygląda, bo nie wytrzymam :-D i oczywiście &&&& żeby się udało :-D tylko pochwal się od razu :-)

Pyscek – oooo to może coś znaczy :-D wszystko ma swoją przyczynę ;-)

Ael- nooo teraz już lepiej rozumiem ten Twój dystans :-) masełko mówisz ;-) mmmm :p

Mnie zaczęły w dzień @. Ale ból (.)(.) może być zwiastunem @ właśnie, resztką po owu i wiele innych

reklama
Te ziemniaczki się kroi w kostkę, do tego pokrojony w paseczki boczek, kiełbaska w kostkę, marchewka, cebulka na drobno. Oczywiście sól, pieprz. Niektórzy dają buraki, ja nie lubię. To się miesza, na wierzch trochę smalcu, zależy jak tłusty boczek, do gara pod przykrycie i na ogień. W dawnych czasach jak mieliśmy garnek żeliwny to jeszcze zamiast pokrywki był liśc kapuchy i darń ziemi... Ale pachniało... Do tego kefirek czy zsiadłe mleko <mniam>

Do góry