reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam mnie nie okradna już wstałam :-) ale ty to wcześnie wstajesz ja tak nie umiem uwielbiam spac. :-)

reklama
A mój chce dalej spać wiec niech mnie okradaja idę spać do usłyszenia później:-)

Witam dziewczyny:) Jestem nowa na forum i od razu biegnę w Waszą stronę;) w tamtym roku wyszłam za mąż i właśnie dojrzeliśmy do decyzji o dziecku. Jeśli pozwolicie to zostanę z Wami trochę, w grupie zawsze raźniej:)

Witaj Vanilia! I witam pozostałe dziewczyny! Nie wiem jak u Was pogoda ale u mnie świeci słonko więc zdecydowanie lepiej niż wczoraj! Życzę miłego dnia :)

reklama
Witaj Vanilia :)
Powiem Wam coś przebrzydłe kreatury na temat wieku :p Jesteście szczyle i tyle :p ja mam 27 :p (dinozaur normalnie, byle tu Iwasek nie zajrzała ;) uwielbiam Cię :) )
Też chciałabym mieć dylemat sen czy seks... Mojemu się chce, mnie się chce, a tu nie wolno ;(;( I nigdy się nie obraził, jak mu odmówiłam, nawiasem mówiać, zwyczajnie mnie wtedy przytula, całuje w policzek i sobie rozmawiamy.
U mnie też słonko :) fajnie, bo dzieciaki mają komunię

Do góry