reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny!!

Dzisiaj test o czułości 25 i druga krecha jest oczywiście nie bardzo czerwona ale jest,na razie uciekam do później!!

Witam dziewczyny :-)

Ja dziś wyspana .. oczywiście nie pojechałam na wystawę :-( pies mój się rozchorował.. :-( i brzuszek go bolał i bidula leżał z moim termoforem :-)

Claudusia gratulacje ;-) powiedz nam potem jak Twój zareagował :-) i szczęśliwych 9 miesięcy :-)

Ael – nooo dwa dni różnicy to strasznie dużo :p jak ja wychodziłam ze szpitala w wieku trzech dni to Ty się dopiero rodziłaś :-D :-D hi hi normalnie jak czytam o Tobie i Twoim facecie to mam ubaw jak z niezłej komedii :-D Wy to udani jesteście ;-)

Kasia – ooo wiem coś o niewidzeniu się z moim kochaniem :-( My też obydwoje mamy dziwne prace i bywa, że się ze trzy/cztery dni nie widzimy ;-( a bywa też i tak, że cały tydzień siedzimy tylko ze sobą :-D ale dzięki temu się Nam nie nudzi :p :-)

Pao- jeeejjj 20 kg?? :-D hi hi to może jakiś łosoś :-D kurczę nie widziałam tej gry na nk ;-)

Hi hi a ja się dzisiaj wyspałam, że hej :-D wstałam dopiero o 11 :-D no cóż, ale muszę się wyspać na zapas, bo jak w razie czego podczas ciąży będę się budzić o 7 jak Ael, to przynajmniej będę miała zachomikowane pokłady energii :-D :-D

Wanilia – witamy serdecznie :-D i zapraszamy do rozmowy :-) przynajmniej ja zapraszam hi hi ;-)

Simiriel – zatem gratuluję wyrozumiałego faceta :-) cóż jak nie wolno, to nie wolno ;-) nie takie rzeczy się przezywało, co? :-) oj oj ale z Ciebie dinozaur, jak z koziej d… trąba :-D przecież to tylko trzy latka między Nami (albo dwa-zależy jaki rocznik jesteś) :-D
no wiesz co??!!! Ja w tym roku kończę 25 :-( tzn, że stoje już nad grobem!!! :p :-D

Claudusia – więc jeszcze raz, oficjalne SERDECZNE GRATULACJE!!!! :-D i czekamy na raporcik ;-)

Magda.a – ojjjj biedny psiutek :-( ale ma należytą opiekę?? ;-)

Wiecie co Wam powiem… podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami, bo chyba świruję :p ale od dwóch dni bolą mnie moje cycole :p a do okresu mam jeszcze ponad tydzień i nigdy tak wcześnie nie miałam takich dolegliwości… z resztą od dobrych kilku dni pobolewa mnie brzuch :-( nigdy w życiu nie bolał mnie w połowie cyklu :-( myślicie, że powinnam zacząć się o siebie martwić :confused: :confused: :confused:

Ostatnia edycja:
Claudusia GRATULACJE!!!!

Witam nową staraczkę Vanilię, czuj się jak u siebie w domu :)

Ja się oddałam swojemu facetowi, po jego minie po widziałam, że był zajebiście zadowolony :-D

Sil ty stara torbo, ja w sierpniu ćwierćwiecza kończę i co mam powiedzieć????????

Truskawcia toż to mówię, że Ty stara krowa jesteś, ja ze staruchami się nie zadaje :p

Idem dziewczynki, szykować się na grilla bo ze znajomymi jedziem :-D
Buźka dziewczęta!

Pao, seks w ogóle nie szkodzi dziecku, chyba, że jest to ciąża zagrożona, nie wpadajmy w paranoję!!

Truskawcia, ja w tym roku skończyłam 27, rocznik 84. Ty chyba pytałaś, czy komuś się udało zajść od razu. Mnie tak prawie. Podjęliśmy decyzję w lutym, ale to był ostatni płodny, a w marcu już się udało.

Normalnie stara się poczułam :p

Claudusia gratulacje :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja np nie mogę nic a nic. Ale ja mam zagrożoną, plamiłam i w ogóle. Ale zobacz na Ael, nic się nie dzieje :) Zresztą, kobiety często nie wiedzą, że są w ciąży, ja niby w czwartek dostałam okres, w sobotę piłam winko, a w niedzielę wyszło, że jednak jestem i NIC się nie stało, tak samo z seksem :)

Ael - czyli jednak dałaś odetchnąć swojemu mężczyźnie ;-) ale łaskawa jesteś :p może i jestem stara krowa, ale za to jak się trzymam hi hi ;-) jak 18-stka :p
Życzę miłej grillowej imprezki :-D

Pao – eeeeeee noo a masz tam jakiegoś kutra, czy wędką łowisz :-) ja też właśnie zielona w tym temacie jestem :-D

Silmiriel – eeee to młoda koza jesteś :-D ja rocznik ’86 czrnobyla ;-) tak, tak to ja pytałam komu udało się od razu :-D tak z próżności (bo mam jednak nadzieję, że mi i mojemu K. udało się za pierwszym razem :p gdyż robiliśmy to w bardzo dogodnym momencie cyklu :-) ) i z ciekawości :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry