reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dobranoc dziewczyny :)
ps a ja swojego męczę do wizyty u gina i potwierdzeniu czy możemy mieć małe tymtyrymtym :) wolę jednak mieć potwierdzenie i przyzwolenie :) ;p

Kurcze kobitki, ale Wy jakieś nie zgrane z tymi Waszymi chłopkami ;-) Ja to jednak mam dobrze :p jak ja mam ochotę to moje Kochanie też, jak ja nie mam ochoty to On też :p Chociaż jakbym miała wybór sen czy seks?? Oojjj trudny wybór :-D

Ael – ja Ci dam staruchę, szczynioku Ty :p jeszcze w łaskę przyjdziesz :-D

Paolajn - ile już tych rybek złowiłaś? :-D

Ael ma racje... mój chłop też jak mu odmówię to się obraża, i zależy od humoru czasami się odwraca dupą i tyle go świat widział a czasami zabiera kapę na łóżko (bo wie, że kołdry bym mu nie oddała) i idzie spać na sofę :p:pP

Chociaż czasami mi na rękę, że się obrazi bo się przynajmniej wyśpie. Mój K ma dziwny sposób przytulania się do mnie więc jak dzisiaj rano przyszedł i się przytulił (czyt. zarzucił na mnie rękę i nogę) z drugiej strony sie rozwalił pies to spaliśmy w 3 na 60cm przy łóżku 160cm więc jak się obudziłam nie mogłam skecić głowy w prawo - tak mnie kark bolał

A no i jeszcze coś mi się przypomniało... byłam się przed chwilą kąpać i myślałam o tym co kiedyś któraś z Was mi napisała, że nie powinno się nagrzewać zbytnio brzucha przy fasolce. Więc tak myślę (w razie czego) czy powinnam unikać gorącego prysznica, ktorego nie da się ukryć uwielbiam...

Ostatnia edycja:
No Truskawcia a nie starucho, aż dwa dni różnicy, toż to KAWAŁ CZASU!!!! Jak 20 lat!!!

Co do seksu, no mi się po prostu nieee chceee od początku ciąży, to co ja poradzę swojemu?

Madziu ale wiesz najgorsze jest to, że jak nawet mu odmówię, odwrócę się ja dupę, atakuje mnie o tylca, ale dostanie w czapę i się odsuwa i idzie spać. Ale ostatnio coś jego libido sporo wzrosło, bo dalej atakuje mnie w kuchni XD

Co do kołdry, mój się ze mnie śmieje i mówi "Słaba płeć? A spróbuj jej w nocy zabrać kołdrę!"
co by się w moim przypadku zgadzało, dlatego mamy podwójne kołdry XD

Ostatnia edycja:
no same dylematy: czy miec faceta zaspokojonego i zadowolonego ale tak dla swietego spokoju czy miec faceta napalonego, niezaspokojonego i niezadowolonego ale sie wyspac i odpoczac...hmm u mnie na szczescie nie ma takich problemow bo jak sie mijamy to odpoczywamy a jak sie widzimy to sie oboje na siebie rzucamy ;-)

Hahahaha no to nie masz lekko :p kup mu lale na okres ciąży :p

Kasia wszystko ma swoje plusy i minusy, z jednej strony do tyłka, że się tak mało widujecie a z drugiej przynajmniej nie macie czasu się kłócić

reklama
Hahahaha no to nie masz lekko :p kup mu lale na okres ciąży :p

Kasia wszystko ma swoje plusy i minusy, z jednej strony do tyłka, że się tak mało widujecie a z drugiej przynajmniej nie macie czasu się kłócić

no nie nie, nie tak malo znowu zwykle co dwa dni sie widzimy ale czasem tylko wieczorem a czasem 24 mamy wspolne wiec zle nie jest ;-)

Do góry