reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!!

Robiłam dzisiaj test i nie umiem zinterpretowac wyniku.. w sumie jest druga krecha ale bardzo blada..a to jest ten najczulszy test 10 i wydaje mi sie ze krecha była by ciemniejsza .. nie mam pojęcia zaraz zrobie fotkę i wrzucę..
07052011122.jpg
[/IMG]

niestety problem w tym ze nie umeim tego zrobić jakby mnie ktoś naprowadził

Ostatnia edycja:
reklama
Jak dajesz odpowiedz na temat to masz kule ziemską, a za tym obrazek, klikasz w to i ci pokazuje wybierz pliki, klikasz, pokazujesz mu jaie pliki z komp ma zabrać, a potem dajesz wgraj plik, on wgrywa i potem gotowe :)
A blada kreska to znaczy że jutro powinnaś powtórzyć. Kiedy @?

Claudusia, Na bank powinnaś powtórzyć sikacza :) jutro z porannego moczu o tej samej czułości. Ciężko coś powiedzieć nie widząc testu, a kiedy powinnaś mieć @?

Paolajn- Ja też, ja też chcę być wpisana na listę ;-) proszęęę ;-) dziewczynki o tych kaprysach to mówiłam,ale wszystko w granicach rozsądku ;-) w końcu przesada nawet cierpliwego rozłoży na łopatki ;-)

Dzień dobry kobiety :-)

widzę ,że dziś Claudusia miała ciekawy wynik testu :-) czekam na potwierdzenie ,że to fasolka :-)

Hej laseczki widze ze cos ruszylo na forum i mamy troche emocji :p
Iwasek ciesze sie ze jest ok i dbaj o siebie!
Claudusia daj znac co z tym testem.
A ja siedze sobie na balkonie i sie bycze.. Piekna pogoda to troche sie oppalam, choc juz mam dosc :p

reklama
Do góry