reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Kasia.natka – witam ponownie widziałam, że mnie witałaś, to miło z Twojej strony :-) jejciuś wszyscy mi mówią tutaj, że moje cykle są regularne a ja wciąż się zadręczałam, że są złe ale my kobiety jesteśmy dziwne staramy się… hm… ciężko powiedzieć, że się staramy nie wiadomo ile, bo dopiero od miesiąca :-) czyli to jeden cykl dopiero, czyli póki co mieliśmy jedną szansę :-)
Atan – rano polecam jest milutko ;-)
Aelreda – oj już się tak nie tłumacz ;-) w końcu sex to też konsumpcja
Atan – rano polecam jest milutko ;-)
Aelreda – oj już się tak nie tłumacz ;-) w końcu sex to też konsumpcja
kasia.natka
ha ha dobre z ta konsumpcja
jak to pierwszy cykl to spokojnie nie ma sie co spinac a noz widelec sie uda
uuuu wspolna kuchnia to maly problem chyba ze lubicie adrenaline
jak to pierwszy cykl to spokojnie nie ma sie co spinac a noz widelec sie uda
uuuu wspolna kuchnia to maly problem chyba ze lubicie adrenaline
Atan O staraniach
Truskawcia, wiesz moja trochę wina bo w lutym kiedy zaciążyłam, mocno go rozpieściłam, codziennym seksem. Nie marudził i mu się podobało, potem nie chciało mi się przez miesiąc seksu, potem 3 tygodnie celibatu z powodu krwiaka, a teraz też nie mam ochoty, ale się zgadzam...no i mam zadowolonego facecika
Truskawcia, wiesz moja trochę wina bo w lutym kiedy zaciążyłam, mocno go rozpieściłam, codziennym seksem. Nie marudził i mu się podobało, potem nie chciało mi się przez miesiąc seksu, potem 3 tygodnie celibatu z powodu krwiaka, a teraz też nie mam ochoty, ale się zgadzam...no i mam zadowolonego facecika
kasia.natka
no ja mysle ze nic na sile, przyjemniej jak chca obie strony ale tez ile mozna facetowi odmawiac...przeciez nie chcemy zeby poczul ze jego rola juz wypelniona
co do stronki pok to polecam bo swietna i fajnie sie czyta ja tylko czekam na uzupelnienie
co do stronki pok to polecam bo swietna i fajnie sie czyta ja tylko czekam na uzupelnienie
Truskawcia
Wiecie tak naprawdę to jest sprawa indywidualna, nie wiem jak to jest w ciąży, ale póki co mi nie przeszkadza, że moje kochanie ma ochotę na seksa bo i ja mam duuuże potrzeby hi hi ;-)
He he wspólna kuchnia to chyba nie jest dobre rozwiązanie ;-) może dziadkowie chcieli by mieć wnuka, ale żeby od razu widzieć jak się je robi….
Póki co właśnie się nie zamierzam spinać, tylko liczę na los uśmiechnięty w moją stronę ;-) tak jak to napisała kasia.natka a nóż się uda
Aelreda – cóż czasem trzeba iść na kompromis :-) raz Ty, raz on spuszcza z tonu i już ;-)
Atan – strych?? Hi hi brzmi ciekawie, do boju!!!
He he wspólna kuchnia to chyba nie jest dobre rozwiązanie ;-) może dziadkowie chcieli by mieć wnuka, ale żeby od razu widzieć jak się je robi….
Póki co właśnie się nie zamierzam spinać, tylko liczę na los uśmiechnięty w moją stronę ;-) tak jak to napisała kasia.natka a nóż się uda
Aelreda – cóż czasem trzeba iść na kompromis :-) raz Ty, raz on spuszcza z tonu i już ;-)
Atan – strych?? Hi hi brzmi ciekawie, do boju!!!
Kasiu nie robię nic na siłę, po prostu wolę go zadowolić i mieć z głowy na kilka dni. I tak chodzi zadowolony :-)
Ale pewnie za jakiś czas ochota na seks mi wróci, wtedy łon będzie uciekał :-) Poza tym nie czuję, że się zmuszam bo sama też lubię seks, jest przyjemny i między innymi po to jest, prócz roli konsumpcyjnej i rozrodczej
Poza tym teraz to ja tak szybko orgazm osiągam, że normalnie siiiok :-), a jak ja już dojdę to odchodzą ze mnie wszystkie siły witalne i ja potem ni mam siły, żeby mój kończył
Ale pewnie za jakiś czas ochota na seks mi wróci, wtedy łon będzie uciekał :-) Poza tym nie czuję, że się zmuszam bo sama też lubię seks, jest przyjemny i między innymi po to jest, prócz roli konsumpcyjnej i rozrodczej
Poza tym teraz to ja tak szybko orgazm osiągam, że normalnie siiiok :-), a jak ja już dojdę to odchodzą ze mnie wszystkie siły witalne i ja potem ni mam siły, żeby mój kończył
reklama
Truskawcia
Nooo bo już myślałam,że robisz to tylko dla męża ;-) eeee to Ty normalna kobieta jesteś ;-)
Podziel się: