reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama

Uploaded with ImageShack.us

to sprawcy posredni mojego dzisiejszego szcześcia;)

Nie mogę normalnie dodawac fotek z kompa tylko podawac adres ...albo nie umiem hihihi

Iwasek nawet się dopatrywać nie trzeba odrazu widać ;-)

to teraz dbaj o siebie i maleństwo :-) ale nie zostawiaj Nas :-(

jakie testy ?

Piękne dwie krechy kochana :-) Dbaj o siebie i maleństwo.
Teraz pewnie nasz Iwasek szykuje się do powiedzenia swojemu mężczyźnie :-):-)

No moja kochana to teraz chyba muszę się z Tobą umówić na herbatkę i zebrać osobiście troszkę pozytywnych fluidków :tak:

Jesteście naprawdę kochane i powiem Wam że tutaj dowiedziałam się praktycznie wszystkiego comi było potrzebne a dostałam jeszcze więcej bo cudowne ciepełko i wpsarcie. Nie zamierzam nigdzie sie udawać .
Ale niespodzianka...
Śmieję sie i płaczę odwołałam granie i przy kolacji powiem mojemu szczęsciu. Nie umiem sobie nawet eyobrazić jak sie ucieszy!

Asiołku jak najbardziej!!!!! Zapraszam kiedy tylko chcesz:)

reklama
No zdziwiłabym się gdyby się nie ucieszył :-)

Mnie to się osobiście podoba list do taty od fasolki :-) taaakie to urocze :-) Iwasek przez Ciebie to mi się takie udzieliły emocje ,że dziś chyba M. będzie porzeszczęśliwy :-)

i zmień te płodne :-D chyba ,że chcecie dorobić drugą fasolkę :-D haha i ten napis Aniołku, bo na BB to się kojarzy z Aniołkiem w niebie :-(

Do góry