reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam i zaraz znikam do pracy piłka jest niesamowita :-D nogi mnie bola ze hej... no a mam takie glupiutkie moze pytanie ile czasu czymacie nogi do gory ?? i moze wiecie jak dlugo płynie plemnik do komórki jajowej? bo tak mnie zainteresowało ;-) zycze milego popoludnia
Dagne mysle ze to zoladeczek i dzidia ci mowia ze masz tak nie mieszac zoładkowi ;-)

reklama
Atan, bardzo możliwe :)
Mineralna, no to leć się poumawiać do stomatologa, chyba że chodzisz na nfz :)
A powiedz mi o co Ci chodzi z tym 8tygodniem?

Iwasku jakie tam hardcory, po prostu takie zainteresowanie, a mnie taka tematyka od zawsze interesowała. A Dworzec czemu fajny? Bo po pierwsze dostęp zabroniony, po drugie ponoć oficjalnie zalany, po trzecie, to zalanie niby przez Niemców za czasów 2 WŚ, po czwarte nie wydaje mi się, że wszystko tam zalane, po piąte coś tam musi być skoro władze Wrocka nie pozwalają nikomu tam wejść, ani archeologom ani naukowców ani nikomu innemu. Oficjalnie jest, że zalane wszystko i poza tym pełno min ceramicznych tam się znajduje, takie nie do wykrycia. Z tego co wiem, jest chyba jedno ciężko dostępne niestrzeżone dojście do tamtych podziemi, reszta zamknięta, zaspawane wejścia.

Dagne widzisz, często jest tak, że osoba, która umiera, jej energia nie chce odejść bo coś. Ja odkąd mieszkam z moim wiele razy widywałam jego mamę, która zmarła 6 lat temu i zawsze coś nam stuknie, światło zamruga, coś spadnie, coś się samo włączy, coś zobaczy, więc my jesteśmy tak przyzwyczajeni, że się tego nie obawiamy. To naprawdę nie jest takie złe, większość duszków to te dobre albo neutralne, bardzo rzadko zdarzają się te złe, tzw polteigesty czy demony. No to ostatnie to w ogóle rzadkość jak kwiat paproci. Więc mnie rajcują wręcz takie filmy jak Rytuał. Ostatnio też obejrzałam horror Insidious, podobna tematyka ducha i wredny demonek. Jak zaczynałam swoją przygodę to miałam jedno nieprzyjemne spotkanie z takim "ciężkim" i upierdliwym duchem. Trzeba być trzeźwym w takiej sytuacji więc szybko dałam sobie radę z tym. A czułam dosłownie jego obecność. Nie raz też ktoś mnie obmacał. Nie raz też w miejscach z duchami, które są męczące czułam się źle.

Lilly kochana w końcu jesteś, bądź z nami częściej! Co tak u Ciebie, jak się czujesz? Kiedy masz genetyczne? I pamiętaj wstawić zdjęcie z genetycznego!
Nie ma co zazdrościć trzeba spróbować, to naprawdę fajna przygoda (ucząca też). Ale jak Ci się zdarzy już znaleźć takie miejsce, to z kimś, nigdy samemu i najlepiej jakby był ktoś kto się trochę zna na tzw bhp nawiedzonych miejsc.

wow Ael rewelacja! zawsze mnie interesowaly takie zjawiska paranormalne ale glownie w tv, nawet nie wiedzialam ze mozna cos takiego robic - SUPER

bo np pisze 8 tydzień a 6 tygodni po zapłodnieniu

NFZ

jutro mysle to pozałatwić dostałąm l4 więc m,am jutro wolny czas do mamy wpadne bo tam na jej osiedlu mam lekarza rodzinnego z dentysta na miejscu więc :)

dziwie ci sie że tyle wzlekasz z wizyta u gina ja juz po 2 a przed toba pierwsza :) i za 2 tygodnie mam zaś kontrole :)

a mnie Ael przerażasz :-D nie wiem czy ja chcę jeszcze do Ciebie przyjechać :-D zauważ,że spię sama a moje futro mnie nie obroni..

lily fajnie,że już jesteś :-) dzięki za stronę zarejestrowałam się ;-) będę się obserwować :-) oczywiście daj nam znać po genetycznym :-)

wow Ael rewelacja! zawsze mnie interesowaly takie zjawiska paranormalne ale glownie w tv, nawet nie wiedzialam ze mozna cos takiego robic - SUPER
Ano można, działają prężnie 3 organizacje zajmujące się tematyką paranormalną, ale dosłownie wszystkim, nie samymi duchami, prócz tego ufo, kryptozoologia, starożytność etc. Bardzo dużo tego. Choć daleko naszym polskim organizacjom do standardów amerykańskich czy angielskich :D
A frajda jest niezwykła.

Dałabym wam nagranie tego evp z mieszkania, ale jak Dagne posłucha to się będzie bać i będzie mieć koszmary XD

Madziu ale będziesz ze mną i z moim, chociaż fakt, dwa dni z nami i naszymi duszkami to byś ocipiała XD, ale wszystko dobre miłe i śmieszne jest :-D
Jak coś to Cię obronię XD

Ael u mnie wszystko dobrze :) z dzidziusiem też mam nadzieję, że wszystko w pożądku :) a to się okaże w ten wtorek, 10 maja, bo wtedy idę na USG genetyczne :) na pewno dam znać jak poszło :) ale bardzo się stresuję...

Mineralna wydaję mi się, że skoro lekarz obliczył że 6tydz i 5 dni to od ostatniej miesiączki a nie od poczęcia...

Lilly ale czym się kochana stresujesz? Mówisz, że objawy ustępują, więc jeśli miałaś ciążowe objawy to dzieciątko dobrze się rozwija, będzie dobrze. Uśmiech na buzi i tyle :-D
Bo Cię zabiorę do nawiedzonego domu!!Uuuuu!!!

reklama
Do góry